Ünlü şarkıcı Gökhan ve Hakan'dan milyonluk yatırım!

Gökhan ve Hakan kardeşler İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu belirtilen Kazdağları'ndan birer tarla satın aldı.

Ünlü şarkıcı Gökhan ve Hakan'dan milyonluk yatırım!
Ünlü şarkıcı Gökhan ve Hakan'dan milyonluk yatırım!
GİRİŞ 19.10.2017 17:20 GÜNCELLEME 19.10.2017 17:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin 'oksijen deposu' olarak bilinen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç ilçesinde, ev ve arazi alan ünlü isimler arasına Athena grubunun kurucuları da katıldı. 

İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu belirtilen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç'te, şehrin gürültüsü ve stresinden uzak kalıp dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyen Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler milyonluk yatırım yaptı.

FİYATI AÇIKLANMADI

Athena grubunun kurucuları, Bayramiç'te birer tarla satın aldı. Gökhan Özoğuz'nun Bayramiç'e 26 kilometre uzaklıktaki Dağahmetçe Köyü'nde aldığı tarlanın 800 dönüm, Hakan Özoğuz'un Bayramiç ilçesine komşu bir bölgeden aldığı tarlasının ise 75 dönüm olduğu öğrenildi. Satın alınan tarlaların fiyatı açıklanmadı.

YORUMLAR 1
  • yat-ırım 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde ünlü yatırımları böyle. tabiata dönüş filan diye çiftlik, arsa vs. birde insanların ihtiyacı olan sektörlere yatırım yapın kardeşim. bir ilaç fabrikası kurun, yenilenebilir enerjiye yapın, o köylerdeki insanlara yatırım yapın.. bir katma değer yaratın. korkmayın milyonlarınız heba olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?