Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılıyor mu?

ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeniyle takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolünde yer alan Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu? Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Oktay Kaynarca kafaları karıştırdı.

Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılıyor mu?
Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılıyor mu?
GİRİŞ 20.10.2017 10:25 GÜNCELLEME 20.10.2017 10:25

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin sevilen oyuncusu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı. Deniz Çakır’la birlikte başrollerini paylaştığı ATV'nin beğeniyle izleyenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisiyle büyük beğeni toplayan Oktay Kaynarca, instagram hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.

YOL AYRIMLARI...

Başarılı oyuncu, takipçileriyle paylaştığı kendi fotoğrafına, "Yol ayrımları vardır bazen yolculuklarımızda, isteyerek ya da istemeyerek. O ayrımlarda belli olur gerçek dostluklar arkadaşlıklar, kimin kimi nasıl taşıdığı, nasıl değer verdiği aslında nereye koyduğu. Yolculuk devam eder etmesine etmelidir de, bazen azalarak da çoğalabileceğimizi unutmadan" notunu yazdı.

oktay-kaynarca-eşkiya

Oktay Kaynarca Kimdir? Oktay Kaynarca Nereli? Kaç Yaşında?

İstanbul Üsküdar’da 1965 yılında dünyaya gelen usta oyuncu Oktay Kaynarca İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur.

Oktay Kaynarca baba tarafından aslen Malatya Hekimhan, anne tarafından ise aslen Elazığ’lıdır. Anne ve babasının Almanya’da çalışması nedeni ile İstanbul Üsküdar’da anneannesinin yanında büyümüştür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi