Şarkıcı Çelik: "Ben üstünüm, sosis satanla bir değilim"

Geçtiğimiz gün verdiği röportajla tepki çeken şarkıcı Çelik, kendisinin dışarıda sosis satan birisiyle aynı olmadığını söyledi.

Şarkıcı Çelik: "Ben üstünüm, sosis satanla bir değilim"
Şarkıcı Çelik: "Ben üstünüm, sosis satanla bir değilim"
GİRİŞ 24.10.2017 09:00 GÜNCELLEME 24.10.2017 11:08
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

"Sosis satan adamla bir değilim ben sanatçıyım" diyen şarkıcı Çelik, halktan biri olmadığını da ifade etti. Çelik, Posta'dan Oya Çınar'a verdiği demeçte tartışma yaratacak ifadeler kullandı. İşte röportajındaki o kısım...

ALLAH'IN KABİLİYETLİ YARATTIĞI BİRİSİYİM

Ben Allah’ın donattığı, kabiliyetle yarattığı bir insanım. Sanatımı icra edeceğim, gitarımı çalacağım özel bir zaman olmalı. Durup kimseyle akşama kadar ‘çıt çıt’ fotoğraf çektiremem! Tutturmuşlar bir, “Biz halktanız.” Değilsin. Postanede çalışan biri misin sen? Tarlada mı çalışıyorsun? Bakkal mısın? Tostun arasına sosis koyan adam mısın? Seni Allah üstün bir kabiliyetle donatmış. Az önce kuaförde bıyıklarımı düzelttirdim. Geldim burada seninle sohbet ediyorum güzel güzel. Nasıl aynıyız biz? O zaman bu şarkıları buyursunlar onlar yapsın. Bana ne gerek var ki o zaman? Kendi kıymetimi bilmek zorundayım. Benim bir duruşum, bakış açım var. Bu kibir değil asla. Kendinin kıymetini bilmek.

çelik-açıklama

ÇELİK KİMDİR? ASLEN NERELİ? KAÇ YAŞINDADIR?

12 Mayıs 1966 tarihinde dünyaya gelen Çelik, doğma büyüme İstanbulludur. Babası Arnavut kökenli, annesi Sinop, Ayancık'lıdır. Türk müzisyen, şarkıcı ve besteci olan Çelik, 2002 Buket Saygı ile evlenmiş ve 2005 yılında boşanmıştır.

YORUMLAR 105
  • Sadece Biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okudum ve herkes öyle farklı boyutlara getirmiş ki...Eğer söyleşiyi iyice okusaydınız Çelik'in söylediklerini, kendisinin de belirttiği gibi kibirlilikle bir ilgisi olmadığını anlardınız. Her mesleğe saygısı olduğunu biliyorum ve dile getirmeye çalıştığı Allah'ın herkesi yaratırken farklı yeteneklerle donattığı ve her yaratılanın kendi kıymetinin farkında olması...Eminim birçok kişi sen onun avukatı mısın diyecek ama hayır değilim aynı fikirde kibri olmayan ve kibirliliğin küstahlıkla eşdeğerde olduğunu savunan sıradan bir vatandaşım. Çelik şarkılarını dinlemeyi de oldum olası seven biriyim.
    Cevapla
  • hrhr 6 yıl önce Şikayet Et
    Üstünmüş,şarkı yapıyormus vs.Pilin bitmiş haberin yok.şarkılarında çok vasat
    Cevapla
  • Postacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Postaci ile kendini kıyaslamak için çok mu düşündün metal zeka. Neyse ki postanede senden daha zeki daha yetenekli daha kültürlü ve daha çalışkan insanlar var. Allah yetenek vermiş ama gerisini vermemiş. Bu kurum ve çalışanları üzerinden prim yapma, sanatçıysan sanatçı gibi davran
    Cevapla
  • GURBETCÌ 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben senden akilliyim len okadar
    Cevapla
  • mtmmtmtttm 6 yıl önce Şikayet Et
    Sosisçiye kurban ol ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız