Sözde gazeteci Amberin Zaman terörist başı Apo'yu öve öve bitiremedi

Her fırsatta yaptığı açıklamalarla PKK'nın sözcülüğünü yapan gazeteci Amberin Zaman, yine rahat durmadı. Zaman bu sefer de Rakka'daki Apo'lu kutlamaları güzelledi.

Sözde gazeteci Amberin Zaman terörist başı Apo'yu öve öve bitiremedi
Sözde gazeteci Amberin Zaman terörist başı Apo'yu öve öve bitiremedi
GİRİŞ 25.10.2017 10:21 GÜNCELLEME 25.10.2017 10:21

Terör yanlısı televizyon kanalı IMC'nin kapatılmasıyla işsiz kalan Amberin Zaman, AL Monitor'da yazı yazan Amberin Zaman Kandil'e çıkarak terör örgütü PKK'nın elebaşlarıyla röportaj yapabilmek için adeta her fırsatı kolluyor. Amberin Zaman, terörist başı Apo'yu yere göğe sığdıramıyor. İşte Zaman'ın o yazısının detaylar...

Rakka'da ABD'nin destekleriyle sözde bir zafer elde eden PKK'nın Suriye kolu YPG'li teröristler bir Arap bölgesi olan kenti adeta Kürt bölgesine çevirdi.

Terör yanlısı televizyon kanalı IMC'nin kapatılmasıyla işsiz kalan Amberin Zaman, AL Monitor'da yazılar kaleme alıyor. Tahmin edileceği üzere Türk düşmanlığı ve öfkesiyle yazdığı bu yazılara bu sefer de Apo güzellemeli PKK yanlısı bir yazıyı ekledi.

Rakka'daki Apo bayraklı kutlamayı sanki çok normal ve doğalmış gibi kaleme alan Zaman, Apo'yu bir barış elçisiymiş gibi göstermeye çalışıyor. Bölgeden aldığı bilgileri kaleme alan muhalif gazeteci sözleriyle adeta Apo'nun ve PKK'nın sözcülüğünü yapıyor.

ABD YANLIŞ YAPIYOR

Yazının bir bölümünde ABD'nin, Rakka'da yapılan bu kutlamayı eleştirmesini ve "terörist birinin böyle bir saygıyı görmesinin tasvip edilmediğini" belirtilirken, buna karşılık olarak bölgedeki teröristlerden alınan bir demeçte "Apo bizim liderimiz, O bir barış elçisi, bu zaferi onunla kutlamamızdan doğal birşey olamaz. ABD bu konudaki tavrıyla yanlış yapıyor." diyerek ABD'nin de Apo konusunda Türkiye karşıtı bir tavır almasını talep ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!