Ebru Gündeş'den şok Reza Zarrab açıklaması! Erdoğan'a iletti!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ABD'de yargılanan kocası Reza Zarrab ile ilgili kaygılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresine iletmiş. Ebru Gündeş 'Kocama güvenmiyorum Türkiye'ye zarar verecek' dediği iddia edildi.

Ebru Gündeş'den şok Reza Zarrab açıklaması! Erdoğan'a iletti!
Ebru Gündeş'den şok Reza Zarrab açıklaması! Erdoğan'a iletti!
GİRİŞ 02.12.2017 09:41 GÜNCELLEME 02.12.2017 09:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre Ebru Gündeş, kocası Reza Zarrab ile ilgili kaygılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresine iletmiş.

"EŞİM REZA TÜRKİYE'YE ZARAR VEREBİLİR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 18 ilden 53 milletvekiliyle AK Parti Genel Merkezi'ndeki buluşmasında bazı yöneticiler ABD'deki Reza Zarrab davasını gündeme getirdi.

Toplantıda konuşulana göre, Zarrab'ın 2016 yılında ABD'de tutuklanmasının ardından Ebru Gündeş, Erdoğan'ın yakın çevresine "Eşimin ABD'ye gidişi sıradan bir olay değil. Türkiye'ye zarar verecek bir tutum içine girebilir" diyerek endişesini anlattı.

"ABDESTİMDEN ŞÜPHEM YOK Kİ"

Erdoğan da ABD'de görülen Reza Zarrab davasıyla ilgili, Türkiye'nin İran ile ticari ve enerji ilişkisi olduğunu söyledi, "Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olan yaptık, ambargoyu delmedik." yorumunda bulundu. Ebru Gündeş'in sözleri için ise Erdoğan, "Abdestimden şüphem yok ki, namazımdan şüphem olsun" diye konuştu.

reza-zarrab

REZA ZARRAB KİMDİR?

1983 doğumlu İş Adamı Reza Zarrab İran Tebriz’de dünyaya gelmiştir. Aileden zengin olan Reza Zarrab’ın ailesi yaşamını Dubai’de sürdürmektedir. Aslen İran Azeri Türk’lerinden olan Zarrab Bakü’de eğitimi tamamlamış ve 2006 senesinde İstanbul’a yerleşmiştir. 2008 yılında Türkiye’de Royal Denizcilik A.Ş firması ile iş dünyasına atılan Reza Zarrab daha sonra Demir Çelik ve İnşaat Sektörü’ne yatırımlar yapmış İstanbul Kapalıçarşı’da kuyumcu dükkanı ve mücevher işlemeciliği ticareti ile yatırımlarını sürdürmüştür. Yalova’da tersane kurmuş ve Metroport’u ofis olarak kullanmıştır. 20 Şubat 2010 yılında Ebru Gündeş ile evlenmiş ve bu evliliğinden 2011 doğumlu Alara isminde bir kızı vardır. 12 Kasım 2013 yılında Türk vatandaşı olan Reza Zarrab 21 Mart 2016 yılında İran hükümeti adına kara para aklamakla suçlanmış ve ABD Miami’de tutuklanmıştır.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 5
  • şaban 6 yıl önce Şikayet Et
    bu dava fetönün yeni bir oyunudur beyler uyanık olalım rüşvet vs tamamen yalan reza yı dinleyen var mı gözümle görmeden kulağımla duymadan inanmam müslüman sui zan da bulunmaz
    Cevapla
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    öyle miii? sanki burada zarar vermedi. şimdi mi anladın? burada da tv çocuğum babasız büyümesin diye uyduruktan gözyaşları döküp sonrada hakır hakır gülüyordunuz?
    Cevapla
  • sadafsdg 6 yıl önce Şikayet Et
    noldu şimdi de zarar vericek mi oldu çok komik bi ülkeyiz ya
    Cevapla
  • Sadık 6 yıl önce Şikayet Et
    hı hı, tamam
    Cevapla
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma yapmayalim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi