Muhammed Salih'e tatlı sürpriz…

Oyuncu Cavit Çetin Güner Hayranı Bedensel Engelli Muhammet Salih Ayaz’a sürpriz ziyaret yaptı.

Muhammed Salih'e tatlı sürpriz…
Muhammed Salih'e tatlı sürpriz…
GİRİŞ 11.01.2018 18:26 GÜNCELLEME 11.01.2018 18:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisinde Doğan Alp karakterini canlandıran oyuncu Cavit Çetin Güner hayranı olan 11 yaşındaki Bedensel Engelli Muhammed Salih Ayaz’ı İnegöldeki evinde sürpriz bir şekilde ziyaret ederek sevindirdi.

Bursa İnegöl ilçesinde çekimleri devam eden 'Bordo Bereliler Afrin' Sinema filminde OMAR karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner daha önce sünnet düğününde görüntülü kutladığı Engelli Muhammet Salih Ayazı evinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Muhammed kardeşimizin çalışkan ve azimli olduğunu, İleride başarılı işler yapacağına inandığını söyleyen Oyuncu Cavit Çetin Güner, ''Muhammedin geçen yaz sünnet düğününde Kenyada olduğum için katılamadım ve görüntülü telefon görüşmesiyle kutlamıştım. Şimdi bizzat evinde ziyaret ederek sürpriz yapmak istedim ve benim için keyifli bir ziyaret oldu.'' dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Doğan alp Karakteriyle çok sevdiğim Cavit Abimin sürpriz ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum diyen Muhammet Salih,”Hayalimdeki sanatçıyı birden karşımda görünce çok heyecanlandım. Bu güzel ve özel davranışından dolayı Cavit Abime çok teşekkür ediyorum”dedi.

YORUMLAR 1
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana kardeşim, o çocuğun gönlünü hoş ettin ya Rabbim de senin gönlünü hoş etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi