İsmail Ege Şaşmaz kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, ünlü kardeşi Aytaç...

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi ile ekranlara geri dönen genç ve yetenekli oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın yaşamı merak ediliyor. Peki, Güneşin Kızları dizisi ile ün kazanan İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşındadır? Kendi gibi çok ünlü olan İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi, Söz dizisi yıldızlarından Aytaç Şaşmaz kimdir?

İsmail Ege Şaşmaz kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, ünlü kardeşi Aytaç...
İsmail Ege Şaşmaz kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, ünlü kardeşi Aytaç...
GİRİŞ 07.03.2018 11:30 GÜNCELLEME 07.03.2018 17:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranları yepyeni bir diziyi seyirci ile buluşturdu. Irak bölgesinde İngilizlere karşı kazanılmış zafer olan Kut'ül Amare hadisesini konu alan Mehmetçik Kut'ün Amare'nin yıldızlarından biri de Darülfünun talebesi Mehmet rolü ile izleyeceğimiz İsmail Ege Şaşmaz. Peki, başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren İsmail Ege Şaşmaz kimdir ve kaç yaşındadır? En az kendisi kadar ünlü olan kardeşinin duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor. Bakın İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi Söz'ün Çaylak'ı Aytaç Şaşmaz kimdir? 

 

 

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR? 

1993 yılında Manisa’da dünyaya gelen İsmail Ege Şaşmaz, Manisa Belediyesi Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi almış ve birincilikle mezun olmuştur. 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Aşk Laftan Anlamaz, Aşk Yalanı Sever, Serçe Sarayı ve Günebakan dizilerinde rol almıştır.

TRT ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde Mehmet Ozan Dolunay, Asena Tuğal, Bahar Şahin ve Doğan Akdoğan ile birlikte başrolü paylaşmış ve Fırat karakterini canlandırmıştır. Son olarak TRT1 ekranlarının büyük prodüksiyonlu dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakteri ile seyirci karşısına çıkmaktadır. Başarılı oyuncu kadrosu ile iddialı gelen dizide Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Gamze Özçelik ve İlker Aksum gibi ünlü oyuncularla beraber rol almaktadır.

MEHMETÇİK KUT'ÜL AMARE 'MEHMET' KARAKTERİ

Mehmet, 20 yaşında, Darülfünun talebesi, hırslı, kararlı ve vatanperver bir gençtir. Mazlumun yanında, asi ruhlu ve inatçı bir kişiliktir. Anne ve babasını 5 yaşında Osmanlı-Yunan savaşında kaybettiğinden beri Hüsrev tarafından büyütülmüştür. Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilecek bir aslan parçasıdır.

KARDEŞİ AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi Aytaç Şaşmaz da en az abisi kadar ünlü bir oyuncu. Söz dizisinin efsane timinde Çaylak karakteri ile boy gösteren Aytaç Şaşmaz sergilediği performansla büyük beğeni kazanmaya devam ediyor. Aytaç Şaşmaz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz; oyunculuk eğitimi almıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Kötü Çocuk sinema filmi ile yaşamıştır.
Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Uzman Çavuş Feyzullah karakterini canlandırmaktadır.
Aytaç Şaşmaz Coca Cola reklam filminde de rol almıştır.

YORUMLAR 15
  • Havva 2 yıl önce Şikayet Et
    İkiz gibiler
    Cevapla
  • Sumeyra 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten cik benziyosunuz
    Cevapla
  • havin 4 yıl önce Şikayet Et
    ikinizde cok yakisiklisiniz caylak
    Cevapla
  • ecem erbil 5 yıl önce Şikayet Et
    ikinizde birbirinizden yakısıklısınız. sizi çok seviyorum.
    Cevapla
  • Yağmur 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş elinize sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü