Rıdvan Dilmen: Taraftarların Allahu Ekber demesi beni çok rahatsız ediyor!

Eski sporcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen Bursaspor Beşiktaş maçın ardından değerlendirmede bulundu. Dilmen Bursa tribünlerinden yükselen "Allahu ekber" seslerinin kendisini çok rahatsız ettiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen: Taraftarların Allahu Ekber demesi beni çok rahatsız ediyor!
Rıdvan Dilmen: Taraftarların Allahu Ekber demesi beni çok rahatsız ediyor!
GİRİŞ 05.02.2018 14:05 GÜNCELLEME 05.02.2018 14:05
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Dün akşam NTV Spor ekranlarında yayınlanan programdan konuşan sSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bursaspor Beşiktaş karşılaşması sonrası "Allahu ekber" diye bağıran Bursaspor taraftarını eleştirdi.

ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM

Dilmen, "Çok rahatsız olduğum bir konu var. Yahu Allah aşkına ne oluyor arkadaşlar. Tribünlerde "Allahu ekber" sesleri. Ne oluyor arkadaşlar, kurban mı kesiyorsunuz? Avrupa maçlarında penaltılara kalıyoruz hemen "Ya Allah Bismillah" diyorlar. Bu nedir arkadaşlar, böyle bir şey olabilir mi? Vallahi çok üzülüyorum ya. Orası futbol sahası. Yapmayın lütfen. Hiç anlam veremiyorum" dedi.

 

 

Rıdvan Dilmen Kimdir? Rıdvan Dilmen Nereli? Kaç Yaşında?

Eski şeytan lakaplı Milli futbolcumuz Rıdvan Dilmen 15 Ağustos 1962 doğumludur.

Babası Mehmet Lütfü Bey, annesi ise Makbule Hanım’dır. Spor hayatına atletizm ile başlayan Rıdvan Dilmen küçük yaşlarında futbola eğilimi olması nedeniyle 13-14 yaşlarında, mahalle maçları esnasında keşfedilmiş ve Nazilli Sümer’sporda futbol yaşantısına başlamıştır. Ardından Muğla Spor’un yolunu tutan Rıdvan Dilmen 19 yaşındada Bolu Spor’a transfer olmuştur. Yeteneği ve hızı ile dikkat çekmeye devam eden efsane futbolcu Rıdvan Dilmen kısa süre içerisinde Sarıyer ve ardından Fenerbahçe’ye transfer olmuştur. Rıdvan Dilmen aslen Aydın Nazilli’lidir.

YORUMLAR 111
  • Hüseyint 6 yıl önce Şikayet Et
    stadlarda çok küfür hakaret vs.ediliyor.Bir gol atışın Allah'ın adını kullanmanın ,slogan atmanın Allah ekber kelimesini degersizleştirildiğini düşünüyorum.
    Cevapla
  • Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan Dilmen sonuna kadar HAKLIDIR. herşeyin bir yeri var. ALLAH ALLAH diyeceksin sonra ya hakeme yada gol kaçıran futbolcuya ana avrat küfür edeceksin...!!!
    Cevapla
  • Bayram Gürbüz 6 yıl önce Şikayet Et
    Selam ve dua ile kalın kendinize iyi bakın Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber
    Cevapla
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah Bismillah. Allahu Ekber.
    Cevapla
  • A.Colak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama saygim vardi yalniz,Allah cc,isminden rahatsiz olmus!!!Bundan sonrada programramini istemem,bunlar galiba seytan!!!lakabida o galiba!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!