Eminem ABD'de rekor kırdı

Nielsen SoundScan’e göre, Eminem’in ‘’Recovery’’ albümü ABD’de 1 milyon kez indirilerek ‘en çok satan dijital albüm’ oldu.

Eminem ABD'de rekor kırdı
Eminem ABD'de rekor kırdı
GİRİŞ 07.07.2011 16:26 GÜNCELLEME 07.07.2011 16:26

‘’Recovery’’ albümü Billboard 200 ve Top Digital Albums listesinde neredeyse bir sene önce 1. sıradaydı ve 7 hafta en tepedeki yerini korudu. İki hafta önce Eminem yine 1. sıradaydı ama bu sefer yalnız değildi, Royce da 5’9’’ ‘la bir araya geldikleri Bad Meets Evil’la bunu başardı.

Interscope Records’un başkan yardımcısı Steve Berman, Eminem’in başarısıyla ilişkin şunları söyledi: ’’Recovery albümünün dijital olarak 1 milyon satması olağanüstü bir sanatçıdan olağanüstü bir başarı. Eminem ile çalışmaktan çok memnunum ve Eminem’in muhteşem yolculuğunda yeni bir kilometre taşı koymasında yer almaktan çok sevinçliyim.’’ Rapçinin menajeri Paul Rosenberg, Eminem’in ‘’Recovery’’ albümünün satış başarısıyla tarihe geçmesinden ötürü çok heyecanlı olduklarını belirtti.

SoundScan’in 2005’ten itibaren başladığı dijital albüm satışları takibinde sadece 12 tane albüm 500000 indirilme sayısına ulaşabildi.

 
 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor