Tuba'nın hamileliği Arap dünyasını karıştırdı

Ünlü oyuncunun 7 aydır birlikte olduğu Onur Saylak’dan 2,5 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği haberi milyonlarca Arap hayranından tepki gördü.

Tuba'nın hamileliği Arap dünyasını karıştırdı
Tuba'nın hamileliği Arap dünyasını karıştırdı
GİRİŞ 21.07.2011 11:58 GÜNCELLEME 21.07.2011 11:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tuba Büyüküstün’ün Asi ve Ihlamurlar Altında dizilerini 22 Arap ülkesinde yayınlayan MBC’nın internet sitesi bu hamileliği manşetinden duyurdu. Habere kısa sürede yüzlerce yorum yapılırken yarısı Büyüküstün’ü tebrik etti diğer yarısı ise ‘Evlenmeden nasıl hamile kaldı’ eleştirilerin de bulundu.

İşte Büyüküstün’ü eleştiren yorumlardan bazıları:

Samar: Ben Türkiye’de sadece dizilerde evlilik dışı hamile kalınır sanmıştım. Meğerse gerçek hayatları da öyleymiş!!

Salma : Günah ya kızmamız gerekirken tebrik mi ediyorsunuz!!

Ala: Ne tebriği?

Bagdadiyye: Türkiye’de amma demokrasi var. Hem evlilik dışı hamilelik hem de ikiz. Nazar değmesin!

Sara: Hamile kaldıktan sonra mı ailelerin haberleri olmuş? Hem de ikiz..

Maryum: Seni tebrik edemeyeceğim

Asya: Yakıştıramadım. Cansel olsaydı daha yakışırdı birbirlerine. Onur’ a aşık olduğuna inanmıyorum.

Fufu: Ya ikiz?? Çok değil mi? Allah yardımcınız olsun evlendikten sonra

Cezainiyye: Allah sizleri (Arapları) ıslah etsin. Ne tebrik ediyorsunuz?

"TÜRK DİZİLERİ ARAPLAR’I DEĞİŞTİRDİ"

Vatan'ın haberine göre; MBC internet sitesi magazin muhabiri Abir Zaki, haberin yankılarını şöyle anlattı:

“Türk dizileri Arap dünyasını çok değiştirdi. Eskiden olsaydı bir kadının evlilik dışı hamile kalması kimse tarafından tebrik edilmezdi. Ama şu anda yorumların yarısı Tuba’yı tebriklerden oluşuyor, çünkü o burada çok seviliyor.”

VATAN

YORUMLAR 6
  • izzet hakkı 12 yıl önce Şikayet Et
    Yazık. Türkiye'yi zehirledikleri yetmedi;hem bu dizilerin hemde bu kendini oyuncu zannedenlerin, şimdi de arapları zehirliyorlar.
    Cevapla
  • emrullah 12 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca avrupaya, amerikaya kızdık ama bizimde onlardan farkımız yokmuş.... Yıllarca avrupaya, amerikaya kızdık ama bizimde onlardan farkımız yokmuş tek farkımız elimizde fırsatlar yokmuş. Emperyalist kültürle bizleri, kültürümüzü dejenere ettiler diye yıllarca hayıflanıp holywood sinemasına ve avrupa dan ithal dizilere kızdık şimdi bu aşağılık rol ve görevi biz ele aldık. Ensest ilişkiler, behlül bihter arasındaki sapıkça ilişklileri arap alemine transfer ederek bizlerin yozlaşmaya yüz tutan değerlerini onlarla paylaşarak onları da battağımıza çekmeye çalışıyoruz. Onların kültürel ve manevi yönleri nasıldır bilemem ama bizim dizi ihracatımız (!) hiçte hoş değil. Bu iş yapılacaksa kaliteli dizi yada filmlerle (tarihi, kültürel) yapılmalı. Kendimizi daha iyi ifade edebilmeli. Arap alemine anlatılan türk yalanlarını zihinlerden silmeli dostluk ve kardeşliği pekiştirmeliyiz.
    Cevapla
  • kalbi yaralı 12 yıl önce Şikayet Et
    seviye. yerlerde sürünüyor.Sanatçıların % 99'u seviyesiz.
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 12 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nereye gidiyor. İnsanların sözde örnek aldıkları kişiler bunlar, ama yazık ki çok yazık Türk toplumunun ahlakını bozmaktan başka bir şey yapmıyor bunlar, bunların yaptıkları zinadan başka bir şey değil. Böyle kişileri toplumdan dışlamalı ve bunların yaptıkları dizilerde yayından kaldırılmalı. Çünkü bunlar bizim çocuklarımıza çok kötü örnek oluyorlar.Bunlar toplumun gözü önünde zina yapıyorlar. Bunları kınıyorum.
    Cevapla
  • ŞAHİN AVCI 12 yıl önce Şikayet Et
    hali pür melalimiz. İslam demek araplar mı demektir ki biz araplardan gelecek eleştirilere göre bir işin dinen veya ahlaken uygun olup olmadığına karar verecez ? Eğer aralarında dini nikah olmadan bunu yapmışlarsa bu zinadır ve doğacak çocuğun sıfatı bellidir.Bunun illa ki araplar tarafından yerilmesi gerekli değildir kaldı ki bu millet geçmişte yüzlerce sene bu dinin bayraktarlığını yapmış halifeliği uhdesinde bulundurmuş dindar bir millettir.Maalesef 100 senede o halden bu hale gelmiş olmanın bu dünyada ki karşılığını hem biz hem tüm islam alemi her daim yaşadığımız sıkıntılarla görüyoruz ama birde bunun öbür taraftaki karşılığı var, Allah sonumuzu hayr etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi