Prens William ve eşi yeni evlerine taşındı

İngiltere Prensi William ve Cambridge Düşesi Catherine, ailelerini genişletmek istiyor. Genç çift, bebeklerini yeni evlerinde karşılayacak!

Prens William ve eşi yeni evlerine taşındı
Prens William ve eşi yeni evlerine taşındı
GİRİŞ 28.07.2011 15:09 GÜNCELLEME 28.07.2011 15:09

Dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan Prens William ve Cambridge Düşesi Catherine, 8 yıllık ilişkilerinin sonunda mutlu bir evliliğe adım attı. Birbirlerine olan sevgilerini, bağlılıklarını ve uyumlarını dosta düşmana gösteren çift, şimdi de ailelerini genişletmek istiyor.

30 YAŞINA BASACAK

Gelecek yıl 30 yaşına basacak olan Catherine, yaşı daha da ilerlemeden çocuk sahibi olmak istiyor. Bunun için doktor kontrolüne başlayan Catherine ve eşi, büyük bir aile olmak için ilk adımı da attı. Kensington Sarayı'na taşınan ve Londra bulundukları sürece bu sarayda kalacak olan çift, böylece saray personelini de tanımış olacak.

TARİH ELLERİNİN ALTINDA

Birçok serginin düzenlendiği saray, bir çocuğun bilgi sahibi olması ve yeni şeyler öğrenmesi için uygun bir atmosfer sağlıyor.

ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCEL

Prens William, annesi Prenses Diana ile en mutlu anlarının geçtiği bu saraya gönülden bağlı. Çocukluğunda rahat rahat bahçesinde ve koridorlarında oyunlar oynadığı sarayın, çocuk yetiştirmek için çok uygun olduğunu düşünüyor.

AİLELERİNE YAKIN

17'nci yüzyılda inşa edilmiş olan saray, genç çiftin ailelerine ve arkadaşlarına çok yakın. Genç çift, bu yüzden çocuk sahibi olduktan sonra yalnız kalmayacaklarından emin.

SABAH

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...