Naz ve Açelya Elmas kardeşler cenazede barıştı

Araları açık olan Naz Elmas ve Açelya Elmas kardeşler, babaları Talat Elmas’ın cenazesinde barıştı.

Naz ve Açelya Elmas kardeşler cenazede barıştı
Naz ve Açelya Elmas kardeşler cenazede barıştı
GİRİŞ 03.09.2011 12:52 GÜNCELLEME 03.09.2011 12:52

Birbirleriyle küs olan dizi oyuncuları Açelya Elmas ile kardeşi Naz Elmas babalarının cenazesinde barıştı.

Önceki gün kalp krizi geçirerek hayata veda eden Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Genel Kurul üyesi Talat Elmas (63), için dün öğle vakti Erenköy Galip Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Tören öncesi, Elmas'ın kızları Naz ve Açelya Elmas, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Törene, Talat'ın eşi Meral Elmas ve aile yakınları ile dizi oyuncuları Kenan Ece, Nur Erkul, Burcu Esmer-soy, Gamze Karaman, Mehmet Esen, Ogün Kaptanoğ-lu, Mesut Akusta ve Tuğçe Ersoy'un da aralarında bulunduğu sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı. Talat Elmas'ın cenazesi, cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BİRLİKTE AĞLADILAR

Uzun zamandır birbirleriyle görüşmeyen Elmas kardeşler, cenazede önce yan yana gelmemeye özen gösterdi ama daha sonra birbirlerine sarılarak ağladı. Naz Elmas, "Kalp rahatsızlığı yoktu. Nasıl olduğunu biz de anlamadık" dedi.

"ACIMIZ BÜYÜK GÖZLÜKLERİMİZİ TAKALIM"

Cenaze töreninde zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Naz Elmas'ın arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada, "Acımız büyük, gözlüklerimizi takalım" demesi ise dikkat çekti.

HABERTÜRK

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı