Yaşar Nuri Öztürk yine aşık olmuş!

Ünlü ilahiyatçı ve siyasetçi Yaşar Nuri Öztürk katıldığı bir tv programında özel hayatına dair açıklamalarıyla "yeter artık bu kadar şov be hoca" dedirtti!

GİRİŞ 23.09.2011 17:41 GÜNCELLEME 23.09.2011 17:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CHP'nin eski milletvekillerinden ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, TNT'de Canlı Hayat programına konuk oldu. Bir zamanlar dini konulardaki çıkışları ve fetvalarıyla konuşulan ancak sonradan siyasi manevraları., özel hayatındaki skandallar ve gönül maceraları ile gündemden düşmeyen Öztürk, bu sefer de özel yaşamıyla ilgili açıklamalarla "yeter artık bu kadar şov Yaşar Hoca" dedirtti!

Türkiye’nin medyatik ünlü ilahiyatçılarından Yaşar Nuri Öztürk konuk olduğu programda yeni bir aşka yelken açtığını söyledi. Bronz teni, verdiği kiloları ile dikkat çeken Öztürk, aşık olduğu kadının 25 yaşında ve kumral olduğunu belirtti.  

 

(Haber 7)

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • tahir urgan 12 yıl önce Şikayet Et
    maksatlı adamlar. bunlar maksatlı olarak servis edilen sahte kisveler,Özel olarak yetiştiriliyorlar misyonları islam ve türk kültür ve ananelerini yerle bir etmek.Bu olaylarda hiç kimse hüsni zan aramasın çünkü bilinçli olarak yapılıyor.Ve adam Allahın ayetlerini satarak geçimini sağlıyor sağda solda deccal aramayın işte zehir akıtıcı olanlar saptıranlar bunlardır.Yiyiyorsan bile böyle bir nane bunlar içinde sır olarak kalmalı popilerliğini muhafaza için sözde kitaplarını satmak için yapmıyacağı dalavere halt yok.Allah işini bilir o ne yaparsa güzel yapar.
    Cevapla
  • Ahmet Özbir 12 yıl önce Şikayet Et
    AŞK, MEŞK, FELSEFE NE ARARSAN VAR BİZİM NURİ'DE!... Eeee ne demişler Yaşar Nuri onun adı, GAYESİ HAYATI YAŞAMAK! Arada bir dini kullanmak, daha doğrusu dini bozmak, bidatçilerle birlikte elele verip Ehl-i sünnete saldırmak, felsefe yapıp aşkı doya doya yaşamak! Ama millet uyanık be kardeşim kimin ne olduğunu çok iyi biliyor! Ehl-i sünnet alimlerimiz varken kim dönüp bakar Nuri'ye, felsefeciye, o takılsın kumrallara, sarışınlara, biz bakalım gerçek dinimizi yaşayanlara!..
    Cevapla
  • hakan orhan 12 yıl önce Şikayet Et
    utanmazlık. sen orda bir hoca makamıyla bulunuyorsun birde magazin hayatını efendimiz de espiri yaparmış diye meşrulaştırıyorsun yuh sana milyon kere yazıklar olsun
    Cevapla
  • Tarık MERT 12 yıl önce Şikayet Et
    Yazıkk.... Bir insan olarak sevmeye aşık olmaya hakkı vardı her insanın kim olursa olsun yalnız Yaşar Nuri gibileri de islamla bağdaşlaştırıp haber yapmak ve buna farklı manalar yükletmek islamın temsilcisi gibi göstermek kimsenin de haddi değildir bu arada yaşar nuriye de din adına kendini kullandırmasına gelince ALLAH h.dayet etsin şeytanın maskaralığından kurtarsın.. YAZıkkk...
    Cevapla
  • MURAT GEZER 12 yıl önce Şikayet Et
    trabzonun yüz karası. bu adama kimse hoca demesin ya nefret ediyorum bu adamdan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir