Belçim Bilgin psikolojik destek alıyor

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan yeni filmi için Psikolog olan halasından yardım alıyor..

Belçim Bilgin psikolojik destek alıyor
Belçim Bilgin psikolojik destek alıyor
GİRİŞ 26.09.2011 10:31 GÜNCELLEME 26.09.2011 10:31

Geçen sene Mehmet Günsür ile başrol oynadığı "Aşk Tesadüfleri Sever" filmindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin, şimdi de Kurtuluş Son Durak" filminde Demet Akbağ, Nihal Yalçın ve Asuman Dabak'la başrollerini paylaşacak. Yusuf Pirhasan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmde Bilgin, Eylem adında bir psikoloğu canlandıracak. Rolüne hazırlanırken psikiyatr olan halasından destek aldığını belirten Bilgin "Halamdan doneleri alıyorum. Bana çok faydası oluyor" dedi.

BÜYÜK BİR SIKINTIM HİÇ OLMADI

Psikoloğa görünmenin her zaman yararlı olacağını düşündüğünü belirten Bilgin şöyle konuştu: "Karakterimizin alt metnini kurarken etraftan ne kadar ip ucu toplarsak o kadar rolümüze yardımcı oluyor. Ben de doneleri halamdan alıyorum. Bugüne kadar hiç psikologa gitmedim. Ama kesinlikle yararlı olacağını düşünüyorum.

Psikoloğa gitmek için insanın kendi kötü hissetmesine gerek yok. Sadece kendinize yabancılaştığınız zaman bile birinden destek almak işe yarar diye düşünüyorum. Halam psikiyatr olduğu için ben ona gidiyorum. Çok yakınımda her şeyimi konuşabildiğim ve bu işin eğitimini almış biri var. Onun verdiği öneriler hayatıma yön veriyor. Hayatımda çok çıkmaza girdiğim bir sıkıntı yaşamadım. Zaten güvendiğiniz kimle konuşursanız konuşun ruhunuz rehabilte olur. Buda bence bir tür psikoterapi."

BUGÜN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!