İbrahim Tatlıses evlendi VİDEO-GALERİ

Uğradığı silahlı saldırı sonrası uzun bir tedavi süreci atlatan İbrahim Tatlıses, sürpriz bir şekilde tedavi gördüğü hastanede evlendi. Tatlıses'in nikahına katılım da vardı...

GİRİŞ 28.09.2011 01:17 GÜNCELLEME 28.09.2011 01:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tedavi gördüğü hastanede Ayşegül Yıldız ile evlenen İbrahim Tatlıses’in nikahını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Nikah şahitliğini ise işadamı Yüksel Çağlar ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses 12 yıllık kız arkadaşı Ayşegül Yıldız ile evlendi. Tatlıses’in tedavi gördüğü hastanede Tatlıses ile Yıldız için nikah töreni düzenlendi. Çiftin nikahına sadece yakın dostları katıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikahta şahitler ise işadamı Yüksel Çağlar ile Fatih Terim oldu.

Nikah sonrası açıklama yapan Mustafa Sarıgül, Tatlıses ve Yıldız’ın nikahlarına ilişkin dün gece saat 22.30 sıralarında kendisine telefon geldiğini ve gün içerisinde de gerekli belge ve işlemlerin tamamlandığını söyledi. Sarıgül, saat 20.45’te kıyılan nikaha az sayıda kişinin katıldığını aktardı. Tatlıses’in çok mutlu ve sağlıklı olduğunu söyleyan Sarıgül, Tatlıses’e mutluluklar diledi.

Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı da babasının bir süre daha hastanede kalacağını belirtti. Ahmet Tatlı, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumunun ve moralinin yerinde olduğunu ifade etti.

YORUMLAR 11
  • AHMET CANER SOYTÜRK 12 yıl önce Şikayet Et
    Paradan kudretinden korkun. Neler yaptırıyor insana... Filinta gibi gençler sap sap gezerken evlilik hayaliyle, nevri dönmüş bir ihtiyara yar eder taze yetme gelini. Para gözün çıksın senin! Ne hale getirdin insanları böyle?
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    DEMEK AŞKIN GÖZÜ KÖR. Alına da gülüne zülfün teline/Pek de yakışmış biribirine...desem "Acaba söz konusu olan gerçekden aşk mı?" dediğinizi duyar gibiyim.Paranın ne önemi var dimi?Yengemizle yaşı başı da denk eee?
    Cevapla
  • serkan zorlu 12 yıl önce Şikayet Et
    can çıkar huy çıkmaz. huylu huyundan vazgeçermi hiç, bir insan ölse yeniden dirilse yine yapacağını yapar huy huydur işte sonuç ortada görüldüğü gibidir...
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu adamı pKK bu hale getirdiyse, YAZIK BU ÜLKENİN HALİNE!. SAHİPSİZ KALMIŞIZ DEMEKTİR! Böyle bir dünyevi şöhret,para,koruma imkanlarına sahip birisi hedef seçilip harcanabiliyorsa; Savunmasız sivillere yöneltilen saldırılar,infaz listesine alınan kaymakamı,korucuyu,imamı,öğretmeni haydi haydi sokaklarda şehit etmeye devam eder! TUTSUN DİYE KİFAYETSİZE TESLİM EDİLEN İPİN UCU KAÇMAYA GÖRSÜN! Kadirov denen şey 500 kişilik infaz listesi yapıp;Paralı katillere uygulatıyor, İtrail;Suudi arabistanda Filistin örgüt yöneticilerini otel odalarında katlediyor Biz elimizdeki çete başının odasını değiştiremiyoruz! BİR DE BÜYÜK DEVLET OLDUK MARTAVALIYLA KOSUM KOSUM KOSTAKLANMALARI YOK MU? He ! Oldunuz , büyük devlet oldunuz. En büyük haliniz bu gün. BAKIN BAKALIM AHVAL VE ŞERAİTE !
    Cevapla
  • Adil Güven 12 yıl önce Şikayet Et
    neden saçların beyazlamış arkadaş. Tatlıses, en azından 10 yıldır saçını bıyığını boyuyor,yeni duyanların dünyadan haberi yokmuş o zaman.boyamaya devam ederse eskisinden farkı yok bence.bu adamdan ben de hazetmiyorum ama ona değer verenlere değer verdiğim için kötü adamdır diyemem.Allah mesut etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor