Kate Middleton bunalıma girdi

Peri masallarını aratmayan güzel bir aşk hikayesinin ardından İngiltere Prensi William ile evlenen Cambridge Düşesi Catherine zor günler yaşıyor.

Kate Middleton bunalıma girdi
Kate Middleton bunalıma girdi
GİRİŞ 05.10.2011 17:49 GÜNCELLEME 05.10.2011 17:49

Genç kadının depresyonun eşiğinde olduğu konuşuluyor

GÖZ HAPSİNDE OLMAKTAN SIKILDI

Catherine, her anının başkaları tarafından gözetlenmesinden sıkılmış durumda. Kız kardeşi ve ailesiyle bile Londra'da rahat bir şekilde gezemeyen Düşes, arkadaşlarıyla da çoğu zaman evlerinde buluşmak zorunda kalıyor.

ÇOK YALNIZ

Catherine, eşinin işi için Londra'dan 5 saat uzaklıktaki Anglesey'de yaşıyor. Ailesine ve tüm yakın arkadaşlarına uzak olmak Catherine'in psikolojisinin daha da bozulmasına neden oluyor. Hiç arkadaşı olmayan Düşes, çoğu zaman tüm gün yalnız kalıyor!

ÇOCUKLARINI KENDİ YETİŞTİRMEK İSTİYOR

30 yaşına basacak olan Düşes, kocasıyla sakin bir hayat sürmek ve çocuklarını kendi yetiştirmek istiyor. Ancak kraliyet ailesi, buna izin vermiyor! Bu durum da Düşes Catherine'i kötü etkiliyor.

KRALİÇE'DEN KORKUYOR

Eşinin büyükannesi; Catherine'in en büyük korkusu! Catherine, Kraliçe'nin yanında soğuk terler döküyor. Almaya zorlandığı 'prenseslik eğitimleri' ise onu daha da sıkıyor. Kimlik bunalımı yaşayan Düşes, kendisi ve olması gereken kişi arasında kalmanın acısını yaşıyor.

KOCASI İÇİN ENDİŞELİ

Prens William'ın helikopter pilotu olarak askeri kariyerine devam etmesi, Düşes'i endişelendiriyor. Bir arıza sonucu helikopterin düşmesinden ya da araca sabotaj yapılmasından korkan Düşes, kocasına ulaşamadığı zaman çılgına dönüyor.

SABAH

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti