Dünyanın en kısa adamının Sultan Köse isteği

Guinness Rekorlar Kitabı’na göre 55 santimetre boyu ile dünyanın en kısa boylu adamı olan Filipinli Junrey Balawing, Sultan Köse ile görüşmek istediğini söyledi.

Dünyanın en kısa adamının Sultan Köse isteği
Dünyanın en kısa adamının Sultan Köse isteği
GİRİŞ 13.10.2011 14:46 GÜNCELLEME 13.10.2011 14:46

Guinness Rekorlar Kitabı’na göre 55 santimetre boyu ile dünyanın en kısa boylu adamı olan Filipinli Junrey Balawing, Türkiye’ye gelmek ve Sultan Köse ile görüşmek istediğini söyledi.

Haziran 2011’de 18 yaşını dolduran Junrey Balawing, Guinness Rekorlar Kitabı’na 55 santimetre boyu ile dünyanın en kısa adamı olarak adını yazdırdı. Filipinler’in güneyindeki Zamboanga del Notre eyaletindeki küçük bir kasabada yaşayan Balawing, Cihan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, Türkiye’ye gelmek istediğini ve dünyanın en uzun boylu adamı Sultan Köse ile görüşmek istediğini belirtti. Köse, 2,51 metre boyu ile Guinness Rekorlar Kitabı’na göre dünyanın en uzun boylu adamı unvanını elinde bulunduruyor.

Şimdiye kadar Köse’nin ismini hiç duymadığını belirten Balawing, ilk defa Köse’nin resimlerini gördüğünü ifade etti. Her geçen gün Köse’nin boyunun uzamasına ise şaşırdığını belirten Filipinli dünyanın en kısa insanı, kendisinin Sultan Köse kadar şanslı olmadığını ve çok fazla ilgi görmediğini aktardı. Maddi imkanlarının çok iyi olmadığını belirten Balawing, Türkiye’ye gelmek ve Köse ile yan yana durmak istediğini söyledi.

Ayakta uzun süre kalamayan Junrey Balawing, vücudunun ağırlığından dolayı yardım almadan yürüyemiyor. Balawing ayrıca büyümemek için kahve içmediğini de belirtti. Balawing’in boyları normal olan iki kardeşi bulunuyor.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar