Levent Kırca: Cenazeme onlar gelmesin

Levent Kırca, İzmir'de sahnelediği oyunun sonunda ilginç bir cenaze vasiyetinde bulundu.

Levent Kırca: Cenazeme onlar gelmesin
Levent Kırca: Cenazeme onlar gelmesin
GİRİŞ 22.05.2012 12:50 GÜNCELLEME 22.05.2012 17:26
Bu Habere 191 Yorum Yapılmış

İzmirliler, Güzelbahçe Amfi Tiyatro'da Levent Kırca'nın oynadığı “Azınlık” adlı politik komedi oyununu izlediler. Bin beş yüz kişilik amfitiyatroya sığmayan Güzelbahçeliler, tiyatronun dış merdivenlerine ve duvarlarına oturarak oyunu izlemek zorunda kaldı. Usta oyuncu Levent Kırca’nın başrolde oynadığı oyunda, tarihsel süreç içinde yaşanan olaylar, güncel konular mizahi bir yaklaşımla anlatıldı.

KIRCA'NIN VASİYETİ

Levent Kırca oyunda yaptığı konuşmada, “Artık Atatürk'ten, Cumhuriyet'ten korkuluyor. Biz ise gerçekleri korkmadan ve doğruları dürüstçe söylediğimiz için halkımız tarafından ödüllendiriliyoruz. Biz Atatürk ve Cumhuriyeti sevdiğimizi her ortamda açıkça söylüyoruz. Buradan İzmirlilere de sesleniyorum, çocuklarıma, yakınlarıma vasiyet ettim. Eğer ben ölürsem cenazeme hükümeti temsilen kimse katılmasın. Eğer gelirlerse yuhalanırlar, bu kez yuhalayanlar hakkında soruşturma açılır ne me lazım. Benim cenazeme halkım katılsın yeter” dedi.

İHA

YORUMLAR 191
  • A.Hafiz Karadag 11 yıl önce Şikayet Et
    yakismadi levent kirca. sahsen seni bir sanatci olarak sever sayardim beni ve benim gibi sevenlerini hayal kirikligina ugrattin unutmaki sanatici belli bir kesimin degil herkesin sanatcisi olmalidir ama sen ergenekon yada belli bir zihniyetin adamiymissin hic sanatci olamamissin halbuki halk dedigin biziz ac gözlerini türkiyede her iki kisiden birisi begensende begenmesende senin ima ettigin insanlardir cenaze namazinida ergenekoncular kildirir, yine bizim elimize düsmeyesin hadi hayirlisi
    Cevapla
  • asberk 11 yıl önce Şikayet Et
    cenaze namazı??. cenaze namazı kılınacak mı acaba? chp nin şu ünlü imamı kıldırır belki,din düşmanlarının tek adresi nede olsa.cenaze ortada kalmasın.
    Cevapla
  • cihan 11 yıl önce Şikayet Et
    gülerim haline. çok meraklıydım cenazene vasiyetini beni yıkamadan gömün de de tam cenabet gidersin öteye.o dalga geçtigin imamlar eline pamugu alacaklar merak etme sen.
    Cevapla
  • murat yağız 11 yıl önce Şikayet Et
    çokda tın. ölünceye kadar muhafazakarlarla çok işin oldu; ölünce bir rahmet okuruz sen merak etme... allah rahmet eylesin deriz sorun etme...
    Cevapla
  • Musa İVACIK 11 yıl önce Şikayet Et
    zavallı levent bey..... sen şimdi irticai faaliyet diye cenazene imam da istemezsin seni izmirliler onuncu yıl marşıyla gömerler sonra nur içinde yatarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!