Oğlu milyoner annesi temizlikçi

EURO 2012 maçlarında yıldızı parlayan İtalyan futbolcu Martio Balotelli'nin gerçek annesinin temizlikçi olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Oğlu milyoner annesi temizlikçi
Oğlu milyoner annesi temizlikçi
GİRİŞ 17.07.2012 09:06 GÜNCELLEME 17.07.2012 09:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Haftada 341 bin TL kazanan yıldız futbolcu Balotelli’nin vefasızlığı İngiltere'yi karıştırdı...

Premier Lig takımlarından Manchester City’de oynayan İtalyan futbolcu Mario Balotelli’nin (21) annesi Rose Barwuah temizlikçi olarak çalışıyor.

Oğlu milyoner annesi temizlikçi

EURO 2012’ye damgasını vuran “Süper Mario” haftada 120 bin sterlin (341 bin TL) kazanırken,Manchester’a yakın bir firmada temizlikçilik yapan Barwuah saatte 6 sterlin (17 TL) alıyor. 2 yaşındayken oğullarını evlatlık vermek zorunda kaldıklarını söyleyen Barwuah, yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor:

“Gana’dan İtalya’ya yerleştik. Mario, yakalandığı bağırsak hastalığı yüzünden sayısız kez ameliyat oldu. Hayatı tehlikedeydi ama ona bakacak gücümüz yoktu. Sağlığına kavuşması için evlatlık verdik. Evlatlık verdiğimiz aile bizimle görüştürmedi. Arada ziyaretime geliyor. Bu da bana yetiyor. Ondan para istemiyorum.”

YORUMLAR 9
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    @nurettin aynacı. sizin orumunu aynı "kuranda namaza yaklaşma" diyor ama içkiliykene benzedi.evet anne baba hakkı var ama her hakkın üzerinde allah (cc)'ın hakkı vardır, şirkden başka allah (cc)'ın affetmeyeceği suç yoktur ki anne babada nihayetinde insandır, çocuğuna ensest yaklaşan yada kendi maddi zevklerine alet eden kullanan anne babalar var.iyi ozaman kol kırılır yen içinde kalır annedir babadır ensesetde olsa, parayla satsada vs.ses çıkarmadan oturup kalalım.biraz geniş olun.insanları bilmeden kınamayın, kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz hadisi şerif var ona göre.bıraksın çocuğunu dünya zevkine dalsın iş işden geçtikden sonra gelsin yavrum desin, hadi ordan işine bak işine.
    Cevapla
  • gurbuz gurbuz 11 yıl önce Şikayet Et
    peki neden unlu olduktan sonra ortaya cikmislar. adam unlu olmadan once 10 yaslarindayken de cikabilirlerdi eger cok seviyorlarsa?
    Cevapla
  • nurettin aynacı 11 yıl önce Şikayet Et
    ya kurandaki emirler...... allah katında dünyevi hata veya zulümlerin düşüremediği tek şey ana hakkıdır.öz annesine sırf yanlış yaptı diye cepe alan insanlar kendi yanlışlarınada bir baksınlar.yaşasın anneliğin kutsallığı....yaşasın anne...
    Cevapla
  • Nihat KAAN 11 yıl önce Şikayet Et
    evlatlık vermekle kötümü etmiş ki... anne öleceğini gördüğü yavrusundan mahrum kalmak uğruna onun sağlığı için göze alıyor bu durumu.. gaddar mı oldu şimdi.._?
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    kadın keyfinden vermemiş. bakamadık diyor. belki doğrudur. ne biliyorsunuz. yanındamıydınız da konuşuyorsunuz. ayrıca gazeteye çıkan o değil. haber değeri olduğu için medya araştırıp bulmuş annesini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat