Beyazıt Öztürk'ten üzücü haber!

Acil bir operasyonla anjiyo yapılan Öztürk’ün kalbine stent takıldı. Yakınlarından öğrenilen bilgiye göre ünlü sunucunun son sağlık durumu şöyle:

Beyazıt Öztürk'ten üzücü haber!
Beyazıt Öztürk'ten üzücü haber!
GİRİŞ 20.07.2012 08:21 GÜNCELLEME 20.07.2012 10:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yoğun çalışma temposu Beyazıt Öztürk'ü fena yordu. Göğsünde ağrı hisseden Beyaz'ın kontol için gittiği hastanede kalp damarında tıkanıklık olduğu tespit edildi.

Beyazıt Öztürk kontrol için gittiği hastanede kalp damarında tıkanıklık olduğunu öğrendi. Acil bir operasyon geçiren ünlü şovmenin kalbine stent takıldı. Beyaz “Dizi, reklam ve şov programım beni çok yordu” dedi.

Yoğun çalışma temposu 43 yaşındaki Beyazıt Öztürk’ün vücudunu iflas ettirdi. Öztürk, önceki gün apar topar operasyona alındı ve kalbine stent takıldı. Yıllarca sürdürdüğü Beyaz Show’un hazırlık sürecinde aşırı yorulan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz sezon da Yalan Dünya dizisine Rıza karakteriyle dahil oldu.

GÖĞSÜNDE AĞRI HİSSETTİ

Yoğun çalışma programından dolayı sürekli zorlandığını ifade eden Öztürk geçtiğimiz günlerde de bir bankanın reklam kampanyası için Maldiv Adaları’na gitti. Çekimlerden sonra İstanbul’a dönen Öztürk göğsünde, bir ağrı hissetti ve doktora gitti.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Öztürk’ün, özel bir hastanede yapılan kontrolleri sırasında kalp damarında tıkanıklık tespit edildi. Acil bir operasyonla anjiyo yapılan Öztürk’ün kalbine stent takıldı. Yakınlarından öğrenilen bilgiye göre ünlü sunucunun sağlık durumu iyi.

Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz günlerde birmekan çıkışı gazetecilere “Bu sezon çok yorucu geçti. Dinlenmek için tatile ihtiyacım var” demişti.

Bugün

YORUMLAR 11
  • Bonchuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarim bir anönce sagligina kavusur türkiyenin Senin gibi degerli ustaya ihtiyaci var
    Cevapla
  • furko 7 yıl önce Şikayet Et
    Beyazıt özturku gören varmı
    Cevapla
  • ali karaman 11 yıl önce Şikayet Et
    şaşı-rı-yorum. bazı yorumcular yorulmanın sadece bedenen olduğunu düşünüyorlar. insanoğlunun hastalığını bile kötü yorumlara malzeme ediyorlar. insan olmanın erdemini yaşayalım. rahatsızlıktır bu her insanın başına gelir. lütfen dikkatli konuşalım
    Cevapla
  • kasım yurtlu 11 yıl önce Şikayet Et
    kalpler ancak allah ın zikriyle tatmain olur. herkese her müslümanım diyene tavsiye olunur. her gün la ilahe illallah, allah, allahü hey,... gibi isim ve sıfatlarını yüzlerce defa tefekkür ederek zikrediniz. selam ve dua ile
    Cevapla
  • karaaslan 11 yıl önce Şikayet Et
    adamların işi dalga kamera. adamların işi dalga kamera o dalga kamera işinin kolay olduğunu mu zannediyosunuz , laf söyleceğinize aynısı siz yapın dalganıza bakın size de stent taksınlar ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı