Bugün Eyüp Sultan yarın podyum

Her yıl yapılan ve bu sene de 24'üncüsü düzenlenen 'Miss Model Of Turkey' güzelleri bu sabah Eyüp Sultan'ı ziyaret etti. Yarın da yarışma var.

Bugün Eyüp Sultan yarın podyum
Bugün Eyüp Sultan yarın podyum
GİRİŞ 27.07.2012 16:05 GÜNCELLEME 27.07.2012 16:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sabah saat 10.30 sıralarında gelen güzeller Eyüp Sultan türbesi başında dualar okudu, bazıları da namaz kıldı.

Birbirinden güzel 26 finalist dualarının ardından medya mensuplarına poz verip fotoğraf çektirdi. Dualarının ardından halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan modeller, çevredekilerle de poz verdi.

Güzellik yarışması yarın İstanbul Maslak Sheraton Otel'de düzenlenecek. 

YORUMLAR 8
  • erhan ay 11 yıl önce Şikayet Et
    birileri müslümanlarin sabrini test ediyor. bakin artik müslümanlar böyle seylere duyarsiz kalir gibi ülkemizdeki islami degerlere yapilan planli tahriflerini test ediyorlar ayan maddiyat takilan topluma dönüstürülüyoruz cünki batili ülkeler ve bu ülkelerin iplerini elinde tutan siyonist güclmüslüman gerekirse kapanir türbeye camiye gider gerekirse soyunur podyuma cikar . yani arkik maneviyat takilmer türkiyenin ipini birtürlü elinde tutamiyor . bundaki en büyük engel müslümanlarin maneviyatina verdigi deger savasmakla elde edemedikleri müslümanlari birer birer maneviyat hissini alip yerine maddiyet hissini asilamak . bu olayi siyonist toplum uzmanlari öyle degerlendiriyorki gelecek tepkileri analiz edip müslüman cografyasindaki calkantilara duruma göre müdahale ve hareket edip strateji gelistiriyorlar . toplum bu manzaraya negibi tepki verir
    Cevapla
  • muhalif 11 yıl önce Şikayet Et
    anlamı şu. bu kızlarımızı manken diye küçümseyipte gelinliğe uygun görmemezlik etmeyin ey zengin muhafazakarlar. bakın hem güzeller hem yeri geldiğinde gayette dindarımsı oluyorlar :) hele bakın namaz bile kılanı varmış. ilgili dindar beylere duyurulur. başınıza devlet kuşu kondu dense yeridir. hadi iyisiniz.
    Cevapla
  • Fatih Dinc 11 yıl önce Şikayet Et
    rezalet. allah bunlari oraya götüreni o fikri ortaya atanlari bunlara hertürlü sekilde destek verip sebep olanlari bildigi gibi yapsin. hicmi utanmaniz kalmadi ne bicim (insanlar) bunlar yaziklar olsun.
    Cevapla
  • Ooo Ottoman 11 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun.... o mekanı da şov alanı yaptınız ya yazıklar olsun sizlere... allah ıslah etsin sizleri daha ne yazayım...
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu haberin neresinden tutacaz. neresinden tutsan elinde kalır. böyle şeyleri normal karşılamamalıyız. eyüp sultana gittiler ya tamam artık istedikleri kadar bikini giyselerde bize sempatik gelecek bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı