Abdurrahman Önül'e şok suçlama

Ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül'ün eski eşi olduğu belirtilen Dudu Yıldırım (36), havalimanında mahsur kaldı.

Abdurrahman Önül'e şok suçlama
Abdurrahman Önül'e şok suçlama
GİRİŞ 31.08.2012 11:55 GÜNCELLEME 31.08.2012 15:20
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Belçika'dan İstanbul'a gelen Yıldırım, söz verdiği halde havalimanına kendisini karşılamaya gelmediğini öne sürdüğü eski eşinden şikayetçi oldu. 

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle 27 Ağustos Pazartesi günü öğle saatlerinde Brüksel'den İstanbul'a gelen Yıldırım, 5 ay önce boşandığı eşinin söz verdiği halde kendisini karşılamak üzere Atatürk Havalimanı'na gelmemesi üzerine ortada kaldı.

4 gündür Dış Hatlar Terminali'ndeki banklarda yatıp kalkan Yıldırım, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına giderek eski eşinden şikayetçi oldu. Şikayet dilekçesinde, eski eşi Abdurrahman Önül ile evli oldukları dönemde kendisini kandırarak Fatih'teki dairesini sattığını iddia eden Yıldırım, "Parasını bana vermedi. O dönem evliydik. Takılarımı da kendisine verdim. Halen ben Belçika'da yaşıyorum.

Bana bir süre önce, 'Türkiye'ye gel, hakkını vereceğim' dedi. Ona inanıp geldim ancak beni havalimanında karşılamadı. Bu kişinin bulunmasını istiyorum" dedi.   Parasız pulsuz bir şekilde havalimanında kaldığını ve eski eşinin telefonlarına cevap vermediğini iddia eden Yıldırım, "Benim bu yüzden ailemle aram açıldı. İstanbul'da kalacak bir yerim yok. Çocuklarım Belçika'da perişan bir halde. Dönüş biletim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum" diyerek gazetecilere dert yandı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 44
  • Seval 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz abdurranman beyi cok seviyoruz inanıyoruz beyle bir șey yapmaz
    Cevapla
  • Fatoş Bayar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben ikisini de fazla tanımadığim icin fazla bişi diyemem bana bakılırsa bence parasi icin evlendi hangi akilli bana para vermedi der iyiki boşanmış oğ
    Cevapla
  • nihal 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahman önül bey sizi cok sevi
    Cevapla
  • Pelin su 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu insani tanidigim gunden beri ona inaniyor ve cani gonulden onu rabbimin korumasini diliyorum onu cok seviyorum allah onu hep korusun
    Cevapla
  • kumsal 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben ise hic inanmıyorum böyle saçma bi durum çıkarmışlar
    Cevapla
  • Ayse 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben hiç inanmıyorum böyle bir şey olmasına belki uyduruyordur ne biliyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı