Ayna grubunun solisti Özeren vefat etti

Ayna grubunun solisti Cemil Özeren tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 20.11.2012 12:50 GÜNCELLEME 20.11.2012 16:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yaklaşık bir yıldır karaciğer tedavisi gören Özeren'in durumu iki hafta önce ağırlaştı.

Karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören Ayna grubunun eski üyelerinden müzisyen Cemil Özeren'in, çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak, uygulanan ileri yaşamsal destek tedavilerine rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gören Cemil Özeren'in, dün gece durumunun ağırlaşması üzerine hastanelerine getirildiği ifade edildi.

Açıklamada, yoğun bakımda tedavi altına alınan sanatçının, çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak, uygulanan ileri yaşamsal destek tedavilerine rağmen hayatını kaybettiği kaydedildi.

Şarkıcının arkadaşları, Özener'in beş parasız olduğunu ve yardıma muhtaç olduğunu sosyal paylaşım sitelerinde duyurmuştu.

Cemil Özeren  kimdir?

Cemil Özeren (d. 1966, ö. 2012), Türk müzisyen. Ayna  grubunun üyesi olan Cemil Özeren 1996 yılında ünivesiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte Ayna grubunu kurmuşlardır.

Üniversite eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a albüm yapmaya gelir. Gittiğin Yağmurla Gel ile başlayan bu yolculuk 2002 senesinde Bostancı Durağı albümünden sonra son bulmuş. Erhan Güleryüz ile Cemil Özeren yollarını ayırmıştır. Daha sonra Destan grubuna katılan Cemil Özeren, bu sene başında çıkarttığı Cemi Cümle isimli solo albümle tekrar zirveye çıkmaya çalışsada başarılı olamadı. 2002 yılında gruptan ayrılan Cemil Özeren, katıldığı Bak Kim dansediyor yarışmasındada başarılı bir performans sergilemişti.

KAYNAK: HABER7, AA
YORUMLAR 8
  • mevhibe inal 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH c.c. rahmet eylesin..... konser ve spor karşılaşmalarının sponsorları gençlerin sağlığına ne kadar zararlı şirket varsa onlar...bir konserde kapıdan her girenin, 8 yaşındaki çocuklar dahil eline sigara tutuşturuyorlardı. şimdi de içki vb. reklamı yapıyorlar.....
    Cevapla
  • daussıla 11 yıl önce Şikayet Et
    içki kötülüğü. abim karsta askerken ayna o zaman tabura gelmişti.o zaman bu kişi için abim rakıyı sek ve çok içiyordu diyordu.zaten sirozdan vefat etmiş arkadaş.bu dediğim olay tabi 10 sene öncesi vardır.
    Cevapla
  • pretty 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin.. ne alaka şimdi! bir zamanlar hit parçalar yaptılar fakat malesef o kadar çok para kazanamadılar. bu piyasada da mafya bari insanlar var! eskiden korsan kaset sektörünüde yine yapımcı ve menejerleri birlikte çıkarıyorlardı olanda sanatçıya oluyordu. bu sektörde medya maymunu olmayanlarıda çok kolay harcadılar. kadınsan oranı buranı aç birilerinin yatağından geç yada arkanda sağlam biri olsun.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin..... ...mekanı cennet olsun...
    Cevapla
  • M/Y 11 yıl önce Şikayet Et
    bir dönem, bu kadar parlayan bir insan,. nasıl 5 parasız olur.. anlamak mümkün değil, pırıltılı hayat demekki para kazandırmıyor veya bu para insanlara yaramıyor.. bu kadar basit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı