Müslüm Gürses'in son sağlık durumu nasıl?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan sanatçı Müslüm Gürses'in sağlık durumuyla ilgili Muhterem Nur'dan bilgi aldı

Müslüm Gürses'in son sağlık durumu nasıl?
Müslüm Gürses'in son sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 22.11.2012 18:59 GÜNCELLEME 22.11.2012 19:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kalp ameliyatının ardından karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses'in durumuyla ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden mesaj geldi.Hayat arkadaşı Muhterem Nur'un verdiği bilgiye göre Gürses iyiye gidiyor.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, sanatçı Muhterem Nur'u telefonla arayarak Gürses'in sağlık durumunu sordu.

BUGÜN DÜNDEN DAHA İYİ

Nur, ''Müslüm Baba'nın bugün dünden iyi olduğunu'' söyleyince Kılıçdaroğlu, ''Yarın bugünden de daha iyi olmasını ve eskiden olduğu gibi aramıza dönmesini, normal yaşamını sürdürmesini diliyorum. Lütfen en iyi dileklerimle, acil şifa temennimi kendisine iletiniz. Sevenleri, hepimiz bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Müslüm Gürses'i taburcu olduktan sonra da ziyaret etmek istediğini bildirdi. Nur da bundan memnuniyet duyacaklarını kaydetti.

NE ZAMAN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK?

Memorial Hastanesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre Müslüm Gürses'in şuuru açık. Derin bir koma hali yaşamıyor. Solunum cihazına bağlı olarak diyaliz tedavisi gören Gürses'in bu tedavi nedeniyle ağrıları bulunuyor.

Müslüm Gürses'in ne zaman yoğun bakımdan çıkacağına dair soruları doktorlar henüz yanıtlayamıyor.

GÖZ TEMASI KURUYOR AMA KONUŞAMIYOR

Müslüm Gürses kendine geldiği anlarda göz teması kurmasına rağmen henüz konuşamıyor. Elini kaldırarak iletişim kuran Gürses'in sigara nedeniyle ciğer sorunu yaşadığı bildiriliyor.

YORUMLAR 1
  • Davut 11 yıl önce Şikayet Et
    sungur ağabeyden hiç haber yok. bediüzzamanın talebelerinden mustafa sungur abininde hastanede olduğunu duyduk ama sanki dipsiz kuyuya düşmüş gibi hiç ses sada yok. haberi olanlar lütfen bize bilgi versinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?