Tatlıses'ten Bahçeli'ye 'zihniyetsiz' cevabı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada 'barış' tweet'i atan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e tepki göstermişti.

Tatlıses'ten Bahçeli'ye 'zihniyetsiz' cevabı
Tatlıses'ten Bahçeli'ye 'zihniyetsiz' cevabı
GİRİŞ 08.01.2013 14:24 GÜNCELLEME 08.01.2013 14:25
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Bahçeli " Milletimizin yakından tanıdığı Urfalı bir türkücümüz sosyal medya üzerinden "Barış olsun" diyerek mesaj göndermiştir. Bu kişi sanırım yolun İmralı veya Kandil'den geçtiğini bilmeyecek kadar zihniyetsizdir" demişti.

Cengiz Semercioğlu, Devlet Bahçeli'nin İbrahim Tatlıses'i eleştirmesi üzerine Tatlıses'i aradı. İşte Semercioğlu'nun hurriyet.com.tr'de yazdığı yazının tamamı: 

"Henüz daha Bahçeli'nin konuşmasından haberi yoktu, benden öğrendi... Bunun üzerine de kısaca şu açıklamayı yaptı:

Devlet Bey beni zihniyetsiz olarak değerlendirebilir.
Onun görüşlerine saygı gösteriyorum, bunları söyleyebilir...
Ancak ben de kendi fikrimi açıklamak da özgürüm.
Ben savaşa karşıyım ve ülkemde barış istiyorum, yıllardır süren acıların son bulmasını istiyorum.
Bunlar da benim görüşlerim ve savaşa karşı olduğumu, barıştan yana olduğumu her fırsatta söylemeye devam edeceğim...
Herkesin fikrine saygım sonsuz ancak ben de böyle düşünüyorum
Barışı istemek suçsa ben bu suçu işliyorum.
Ben ülkemde kavga dövüş istemiyorum."

YORUMLAR 49
  • OTTOMAN EMPİRE 11 yıl önce Şikayet Et
    abdurrahman temkinli... osmanlı dıyerek bana hitap ettım sanırım..... bu ülkede akan kan duracak ülke çağ atlayacaksa kinimizi öfkemizi vatanımızn milletimizin geleceği için içimize atmayı biliriz.... ama sizin gibiler anlayamaz... milliyetçiyiz diye geçinirler.... gerçek milliyet devleti sevmektir kardesim... fransız ihtilalinde takılı kalıp durmayın artk...
    Cevapla
  • Uğur kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    sen önce git. eşlerinle barış sonra halka ögüt ver şekerim
    Cevapla
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    osmanlinin kardeslik, ortak yasama fikrinden ayrilip jön türkler ve ıttihaccilar ile . baslayan samanci, irkci, fasist, nasyonalist türklük idiali ile ve türk olmayan, hatta irkciligi kabul etmeyen müslüman türklere bile yapilan baski, asagilama, dillerini yasaklama, kültürlerlni yasama yasagi, dillerin kullanma yasagi, yorumcu murat oku'und okumadigi, ancak herkesin bildigi tarihte yazilidir. benimde köyümün adini, dilini, irkini degistirdiler, zorla verdikleri t.c. kimligi ile "türk'sün" dediler, arapca konusmami, kuran okumami, arapca ezan okumami yasakladilar, 1938'de hic kimsenin türkce bilmedigi köyümde türkce ezan okuttular, pis arap diyede hakaret ettiler, kimbilir kürtlerede neler ettiler. simdi kürtler silahla, bizler sabirla bu zulme karsi koyunca, onlara terörist, bize asimile oldu dediler. kendi dillerini ve kültürlerini yüceltip, bizi esfali sailin ettiler. simdide kardeslis, esitlik vakti gelince tepki verecegiz diyorlar. versinler, tepki tepkiyi dogurur, vatan bölünür. karar sizin
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    bu konuda "en son" söz sahibi olanlar. mhp ve bdp. nokta !!
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    evet herkes haddini bilecek.... türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan her kişi, gerçek kişi olacak. "efendim ben türküm, hemi de beyaz olanından...onun için ayrıcalıklıyım." diyenlere yasalar "çat" diye bir el işareti yapacak...türkiyeyi bölmek için rüzgar eken ve kürtçüleri doğuran türkçüler hadlerini bilecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı