Mahsun Kırmızıgül'den Ahmet Özal'a destek

Mahsun Kırmızıgül'den sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'a destek geldi.

Mahsun Kırmızıgül'den Ahmet Özal'a destek
Mahsun Kırmızıgül'den Ahmet Özal'a destek
GİRİŞ 07.02.2013 14:00 GÜNCELLEME 07.02.2013 14:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ahmet Özal önceki gün babasımerhum Turgut Özal'ın saç tellerini Ankara Adliyesi'ne gelereksoruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Kemal Çetin'e teslim etmişti.

"BABAM ZEHİRLENDİ"

Ahmet Özal, Adli Tıp raporunda babasının öldürüldüğünün yazıldığını öne sürerek, "Açıklanmadı o rapor, bende var. Adli Tıp raporunda 'zehirlenme sonucunda ölmedi' diye bir şey yok" demişti.

MAHSUN KIRMIZIGÜL'DEN DESTEK

Türkiye'nin yakından takip ettiği bu soruşturma sürecinde Ahmet Özal'a bir destek de sanatçı Mahsun Kırmızıgül'den geldi. Kırmızıgül, twitter'daki kişisel sayfasına "Ahmet Özal'ın babasının ölümünü araştırmasını önemli buluyorum. Babaları kalleşçe öldürülen evlatların bu duyarlılığı göstermesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 2
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    engin çelik adlı yoruma. engin bey in ,mahzun kırmızıgül e güven duymayışına katılıyorum... okuyanlar ve görenler belki hatırlarlar---- bir aralar mahzun kırmızığül ün pkk ve kürdistan bayrağı altında şarkı söyleyip halay çekerken reasimleri yayınlanmış,törör örgütüne yardım ettiği iddialarıda ortaya atılmıştı sanırım. kendisini pkk yanlısı bir sanatçı olarak görüyorum.
    Cevapla
  • engin çelik 11 yıl önce Şikayet Et
    düşündürdü.. mahsun kırmızıgülü iyi niyetli biri olarak düşünmüyorum. söylediği cümlelerde rahatsız etti. ahmet özalın babası diye nitelendirdiği adam bu ülke için büyük bir değer fenomen bir insan. babaları kalleşce öldürülenler derken ne kastettiği önemli bence. geride yetim bırakan şehitlerimizimi, uğur mumcu gibi bu ülkeyi bölmek için öldürülen sağcı solcu farketmez gerçek fikir insanlarınımı?, yoksa teröristlerimi???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'