Yaşar Nuri Öztürk'ün nişanlandığı sanatçı

Yaşar Nuri Öztürk, Saba Tümer'in programında nişanlandığını açıkladı. Öztürk'ün nişanlısı ilginç bir isim:

Yaşar Nuri Öztürk'ün nişanlandığı sanatçı
Yaşar Nuri Öztürk'ün nişanlandığı sanatçı
GİRİŞ 23.02.2013 12:54 GÜNCELLEME 23.02.2013 12:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türk Sanat Müziği sanatçısı Nazlı Kanaat ile görüşmeye başladığını söyleyen Öztürk, 14 Şubat'ta Kanaat ile nişanlandığını açıkladı.

NAZLI KANAAT KİMDİR?

Türk Sanat Müziği solistlerinden olan Nazlı Kanaat, aslen Ankaralı. TRT Ankara Radyosu'nda görev yapan Kanaat, 40 yaşında ve üniversite mezunu.

YORUMLAR 14
  • AYKIRI 11 yıl önce Şikayet Et
    Yeni fetvaya hazır olun. Yaşar artık müzik dinlemek haram değildir, bilakis sünnettir, dans etmekte helaldir fetvasına hazır olun. Yakında, sinemalarda :)
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    yaş konusu pek sorun değil. peygamber efendimizin hayatı ortada ....
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 11 yıl önce Şikayet Et
    aferin hoca sık sık hatun değiştirerek insanlara çok iyi örnek oluyorsun. aykırı fetvalarıyla insanların kafalarını karıştırdığı yetmedi, şimdi de özel yaşamıyla insanlara iyi örnek olamıyor. tabi ki böyle bir seçim kendi tercihi ama magazinleştirilmesi yanlış.
    Cevapla
  • yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    Furkan Bey. Zikrettiğiniz durumu biliyorum internetten araştırmama gerek yok.Burada "şehit" ten kasıt;demokrasi şehidi,basın şehidi,futbol şehidi,bilmem ne şehidi gibi şehitlikler değil herhalde.Ayrıca orada Peygamberimiz "şehidim" diye ağlayan anneye "şehit olduğunu nerden biliyorsun" diyerek şehadeti bizim bilemeyeceğimizi,çünkü kişinin durumu,son nefesi vs. sebeplerle Allahın bilebileceği yönünde bir uyarı yapmıştır.Ayrıca siz de bilirsiniz ki Uhud Savaşında kafir iken kalbine İslam zuhur edip,savaş sonunda ölmüş olan kişi için Peygamberimiz "O,cennet ehlindendir" demiştir.Biz "alim" derken Darwinciyi,"şehit" derken "bilmem ne şehidini", "hoca" derken namaz kılarken kafasında bin tilki dolaştıranları kasdetmiyoruz sanırım.
    Cevapla
  • oğuz han 11 yıl önce Şikayet Et
    yaşlı adam 18 yaşından genç kız. imam nikahıyla gizlice evlenince iyi oluyor o zaman yürüyor ilişki ama kadın 40 yaşında olunca yürümüyor. Ne güzel Allah mesut etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!