Arabesk'in babaları Gürses için seferber oldu

Memorial Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi devam eden Müslüm Gürses'e sanatçı dostları ziyarette bulundu.

Arabesk'in babaları Gürses için seferber oldu
Arabesk'in babaları Gürses için seferber oldu
GİRİŞ 01.03.2013 20:53 GÜNCELLEME 02.03.2013 09:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezen Aksu, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Gürses'in eşi Muhterem Nur'la ve Gürses'in bir doktoruyla görüştüğünü belirterek, ''Tedavisi sürüyor ancak durumu kritik. Allah'tan ümit kesilmez, dualarımız kendisiyle'' dedi.

Orhan Gencebay ise sanatçı dostu Müslüm Gürses'in durumuna çok üzüldüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

''4 aydan beri tedavi görüyor. Durumunu yakinen takip ediyorum, doktorlarından bilgi alıyorum. En iyi şekilde burada tedavisi sürüyor. 10 yıl önce de kendisine stent takılması için anjiyo olacaktı. Hastane randevusunu ben almıştım, hastaneye gitmek istemediğini öğrendim. Muhterem Hanım, randevuyu benim aldığı söyleyince saygısından beni kıramayıp doktora gitmişti. Şimdi de dualarımız onunla. Allah'tan şifa diliyoruz. İnşallah iyileşir.''

Ferdi Tayfur ise Allah'tan ümit kesilmeyeceğini vurgulayarak, ''Müslüm kardeşimiz inşallah iyi olur ve o güzel şarkılarını tekrar söyler'' dedi.

Şişli'deki özel bir hastanede yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses'e hayranları şarkılarıyla destek verdi. Gürses'i ziyaret için hastaneye gelen sanatçı Nuri Sesigüzel, "Gürses gözüyle cevap veriyor, konuşamıyor" dedi.

Hastanenin önüne araçlarıyla gelen iki genç, üzerinde 'Müslüm Gürses' yazılı atkıyı açtı ve ardından Gürses'in şarkıları eşliğinde sanatçıya sevgi gösterilerinde bulundu. Müziğin sesini sonuna kadar açan Gürses hayranları, sanatçının taburcu olacağı ana dek bekleyeceklerini ifade ettiler. Gürses hayranı Barış Aydın ile Rafet İleri, "Babayı sabaha kadar bekleyeceğiz. Baba yoğun bakımdan çıkana kadar buradayız. Arabamızın içinde oturup müzikleriyle onu anıyoruz. Bütün hayranlarını hastaneye gelmeyi bekliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Nail Sivri 11 yıl önce Şikayet Et
    Kötü alışkanlıkları olanların dikkatine !. Sigara dahil olmak üzere bizi sevenler için tüm kötü alışkanlıkları terk etmek zorundayız.Kendimize saygımız yoksa bile bizi sevenlere saygımızdan kötü alışkanlıklarımızdan vazgeçmeliyiz. Onca seven,onca ziyaretçi,gidemeyen insanlar üzülüyor. İnşAllah gerekli dersler de alınır. Sigara , nargile içmeyi marifet sanan gençlerimizin dikkatine!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'