Erdoğan, Müslüm Gürses'in şiirini okudu

Erdoğan, şarkısının sözlerini okuduğu sanatçının tüm Türkiye'ye, bütün insanlığa şu mesajı verdiğini söyledi:

Erdoğan, Müslüm Gürses'in şiirini okudu
Erdoğan, Müslüm Gürses'in şiirini okudu
GİRİŞ 03.03.2013 12:18 GÜNCELLEME 03.03.2013 14:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren sanatçı Müslüm Gürses'in hem kendi nesillerini hem de genç nesli derinden etkileyen, şarkılarıyla sevginin, kardeşliğin ve dayanışmanın şiirini yazmış değerli bir sanatçı olduğunu bildirdi.

Balıkesir'de sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelen Erdoğan, yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Müslüm Gürses'in sabah saat 08.30'da yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Müslüm Gürses'in hem kendi nesillerini hem de genç nesli derinden etkileyen, şarkılarıyla sevginin, kardeşliğin ve dayanışmanın şiirini yazmış değerli bir sanatçı olduğunu ifade eden Erdoğan, ''Allah taksiratını hasenata tebdil etsin. Ailesine, yakınlarına, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum'' dedi.

Erdoğan, şarkısının sözlerini okuduğu sanatçının tüm Türkiye'ye, bütün insanlığa şu mesajı verdiğini söyledi:

''Sev bütün insanları, say bütün insanları
Kin gütme, unut gitme geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol düşün öbür dünya
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Geçmişten geleceğe yaratılmış ne varsa
Unutma ki hepsinin de bir sahibi var
Kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa
Düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat''

Başbakan Erdoğan, Gürses'in, gençliğin ''Müslüm Baba'' diye iltifat ettiği bir usta olduğunu da kaydetti.

YORUMLAR 3
  • ibrahim 11 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bir ekolunu kaybetti Allah tahmet Etsin,. ahmet kaya gibi muslum gurses gibi insanlar bir daha gelirmi bilmem ama,gerçekten bu insanlar kitlelere yon veren milyonlarca hayranı olan sanatçılardır,albumleri toplansa radyo kanalı bile acılabilir,büyük insanları bu millet hic bir zaman unutmadı unutmayacak !!! Allah rahmet eylesin !!!
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan, şarkısının sözlerini okuduğu sanatçının tüm Türkiye'ye, bütün insanlığa şu mesajı verdiğini söyledi:. ''Sev bütün insanları, say bütün insanları Kin gütme, unut gitme geçmişte olanları Dürüst ol, insancıl ol düşün öbür dünyayı Bir karıncayı bile incitme sakın evlat. Geçmişten geleceğe yaratılmış ne varsa Unutma ki hepsinin de bir sahibi var . Kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa, Düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat." (Müslüm Gürses)
    Cevapla
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    beklenen zatın iltifatına mazhar olduğuna göre.. tayyip beyin okuduğu şiir ya da şarkı sözü için, sanatçıya rahmet diliyoruz. allah günahlarını affetsin. tayyip beyin iltifatına da mazhar olduktan sonra, biz elbet hakkımızı helal ederiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı