Tatlıses'in Müslüm Gürses iddiası şok etti!

İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses'in vefat haberinin ardından şaşırtan bir açıklama yaptı...Gürses'in menajeri yanıt verdi..

Tatlıses'in Müslüm Gürses iddiası şok etti!
Tatlıses'in Müslüm Gürses iddiası şok etti!
GİRİŞ 03.03.2013 14:46 GÜNCELLEME 04.03.2013 12:06
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Tatlıses açıklamasında şunları söyledi;

Senaryo hastanenin aynen planladığı gibi gitti. Baba zaten 1 hafta önce vefat etmişti. Bununla ilgili menajerinin de haberi vardı. Benim de haberim vardı. Hatta hastaneden bir doktor Müslüm Babanın ex olduğunu fakat ailesine söyleyemedikleri için cihaza bağlı tuttuklarını bizzat benim bir yakınıma söylemiş. Doktorlar kimi uyutuyor. Babanın beyin ölümü bir hafta önce gerçekleşmişti zaten.

Ben bunu dün akşam sayın Sağlık Bakanımızla, Sezen Aksu'yla ve ayrıca Hülya Avşar'la da paylaşmıştım. Babanın ölümü kalp yetmezliği, akciğer falan filan değil. Resmen yoğun bakımda kaptığı mikroptan öldü. Dün akşam sayın Sağlık Bakanımıza babanın birkaç gün önce yaşadığı yönünde yapılan açıklamaların yalan olduğunu, yarın hastanenin ölüm haberini duyuracağını söylemiştim. Ve aynen de öyle oldu.

Rahmetli babamın da dediği gibi ölü bizim Allah rahmet eylesin. Babaya Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah mekanını cennet etsin..

Gürses'in menajerinden Tatlıses'e cevap

Sanatçı Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, sanatçının bir hafta önce öldüğü iddialarıyla ilgili konuştu.

Takmaz açıklamasında ''Bir hafta önce öldüğü söyleniyor ama bu sabah bütün müdahalelere rağmen ağabeyimi kaybettik'' ifadelerini kullandı.

Gürses'in sağlık durumunun, son hafta kritik bir sürece girdiğini bildiren Takmaz, şunları kaydetti: ''Ellerinden gelen tüm imkanları sundular. Ağabeyim başka bir hastanede olsaydı belki de 1,5 ay önce kaybetmiştik.'



YORUMLAR 24
  • serkan demirel 11 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca Tatlıses yalanmı söyleyecek . Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tatlıses ne çıkarı varki böyle bir şey söylesin hastanenin 600bin tl borcu silmesi durduk yere olacak iş değil sağlık bakanlığı bu konuyu açığa kavuşturmalı hastanenin büyüklüğüne veya gücüne aldırış etmeden halk adına hareket ederek sorumluluğun kime ait olduğunu ortaya koymalı bu gün adalet müslüm gürses ve ailesi için gerekir yarın bizler için bu örtbas etme işlerini artık bu ülkeden silip atmalıyız firmaların büyüklüğüne aldanıp çoğu olay malesef örtbas ediliyor avrupada aynı olay olsa kaç kişi bu mikrop olayı yüzünden istifa ederdi japonyada bakanlar intihar ediyor artık türk toplumu dürüst olmayanları kendi içinden ayıklamalıdır büyük türkiye için büyük insanlar istiyoruz.
    Cevapla
  • Ramazan GÖKKAYA 11 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim TATLISES. İbrahim TATLISES yine saçmalıyor. Bizler demirci ustası, ''ayağında kundura'' türküsünü seslendiren İbrahim'i sevdik. Şöhretin kıymetini bilemedi... Yıllardan beri konuşuyor olmak için konuştu, konuştu, konuştu. Sanatçı olmak, halka malolomaltır. Sanatçıyı sanatçı yapan halktır. Bu halk her sanatçının isminin sonuna bir soru işareti koyuyor. Bu soru işareti o sanatçının, nasıl bir sanatçı olduğunu belirtiyor. İbrahim TATLISES ?
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 11 yıl önce Şikayet Et
    evet en az senınkı kadar ciddi gibi.... haklısın...
    Cevapla
  • Üsame-i kurdi 11 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim tatlıses seninde mübarek ramazan aylarında dansöz oynattığına bir müslüman olarak bizler şahidiz. replikas adlı yorumcu diyorki: kimin Allah için ne yaptığını biz bilebeyiz. sayın kardeşim siz bir insanın önce yaşantısına bakınız. öyle herkesi cennete göndermeyiniz.
    Cevapla
  • replikas 11 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenim adlı yorumcuya;. kimin Allah için ne yaptığını bizler bilemeyiz, şayet Müslüm Gürses camiler kapatılsın dediyse şuan cenazesini kıldıracak imam olmayacktı. demekki neymiş, her canlı ölümü tadacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!