Uşak

Uşak 2. Ege Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı

14:53 24 Ağustos 2016
Uşak 2. Ege Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı

Uşak'ta 2. Ege Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı gerçekleştirilecek.

Uşak Hayvancılık Kooperatifi Birliği Başkanı Himmet Özdemir, yaptığı açıklamada, GL Platform Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın 1-4 Eylül tarihlerinde Karakıran kapalı pazar yerinde yapılacağını belirtti.

Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların sergileneceği fuarda, çiftlik ekipmanları ve teknolojileri, genetik alanındaki son yenilikler, yem sektöründeki gelişmelerin de görücüye çıkacağını aktaran Özdemir, "Fuarın hem sektörel hem de ekonomik katkısı olacak. Çok heyecanlıyız. Bölgeye ve üreticilerimize çok büyük fayda sağlayacak. Bilgi ve teknolojiden üreticilerimizin, firmalarımızın faydalanmasını istiyoruz. Biz de birlik olarak ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Uşak Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Selçuk Tarhan ise, fuara yoğun bir ilgi beklediklerini ve fuarın sektör açısından umut verici olduğunu söyledi.

Tarhan, "Şimdiden üyelerimiz heyecan içinde bekliyor. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra özellikle böyle bir etkinlik çok güzel olacak. Sektör açıdan umut verici. Ekonomik ve sektörel anlamda olduğu kadar sosyal anlamda da vatandaşlar için renkli geçeceğine inanıyoruz. Üyelerimiz yetiştirdiği 1.5 tonluk büyükbaş hayvanlarını getirip orada sergileyerek yarışmalara katılacak. Bölgemiz açısından sektörel anlamda çok büyük canlılık getirecek." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.