Uşak

Şırnak'taki terör saldırısı

19:09 26 Ağustos 2016
Şırnak'taki terör saldırısı

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine PKK'lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Erhan Öztürk'ün (27) ailesine acı haber ulaştı.

Denizli Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğündeki görevinin ardından bir ay önce şark hizmeti için Şırnak'ın Cizre ilçesine giden ve PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan Öztürk'ün acı haberi, Banaz ilçesine bağlı 31 Ağustos Mahallesi'nde yaşayan anne ve babasının yüreğini yaktı.

Şehidin babası Metin Öztürk ve annesi Emine Öztürk'ün yaşadığı sokağa Türk bayrakları asılırken, haberi alan ailenin yakınları da baba evine geldi.

Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Nedim Selbisu, Uşak Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, şehidin babasına başsağlığı dileklerini iletti.

Güçlükle ayakta durduğu görülen ve "Ah kuzum benim" diyerek feryat eden anne Emine Öztürk'ü ise yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan bekar olan şehidin abisi ve ablası bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.