Uşak

Anadolu Ajansı 97 yaşında

17:15 05 Nisan 2017
Anadolu Ajansı 97 yaşında

Uşak Valisi Ahmet Okur, Anadolu Ajansının 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Okur, mesajında, 6 Nisan 1920 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, kurtuluş ve kuruluş sürecindeki mücadelesini tüm dünyaya en hızlı ve en geniş şekilde duyurmak amacıyla kurulan Anadolu Ajansının, 97 yıldır güçlü ve büyük Türkiye’nin sesi ve gözü olmaya devam ettiğini bildirdi.

Kurulduğu yıldan günümüze çağın gelişen ve değişen şartlarına uyum sağlayan, hızlılığı, tarafsızlığı ve doğruluğuyla kendini dünyaya kabul ettirmiş olan Anadolu Ajansının bu ilkelerinden taviz vermeden gelişimini sürdürdüğünü aktaran Vali Okur, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"AA vatandaşımızın ihtiyacı olan doğru haberi, ilkeli ve tarafsız yayın anlayışıyla sunmaktadır. Türk basınında, gazeteciliğin ve haberciliğin gelişimine de önemli katkılar sağlayan ve bugün yerli ve yabancı basın kuruluşlarının en güvendiği haber kaynakları arasında yer alan Anadolu Ajansı, bu ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam etmektedir. Temennimiz odur ki Anadolu Ajansı güzel ülkemiz Türkiye’nin hep en güzel haberlerini bize ulaştırsın, ülkemizin sesini dünyaya duyursun. Bu vesileyle Anadolu Ajansı’nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm ajans çalışanlarına kolaylıklar ve üstün başarılar dilerim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.