Uşak

Uşak Valisi Okur şehit aileleri ve gazilere iftar verdi

22:04 02 Haziran 2017
Uşak Valisi Okur şehit aileleri ve gazilere iftar verdi

Uşak Valisi Ahmet Okur, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi.

Bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Vali Okur ramazan ayının manevi atmosferinde bir iftar sofrasında şehit aileleriyle buluşmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade etti.

Şehit ailelerinin her fırsatta yanlarında olduğunu belirten Okur, şöyle konuştu:

"Bu benim için bir görev değil bir onurdur. Çünkü siz çok değerli şehit analarımız şehit babalarımız böyle bir evlat yetiştirmekle onu aziz vatanımıza şehit vermekle herkese nasip olmayacak bir mertebede bulunuyorsunuz. Türkiye gücünü sizden alıyor. 'Ya şehit ol ya gazi' diyen başka bir millet yoktur. Allah Allah nidalarıyla cephede mücadele eden ve gül bahçesine girmişcesine şehadete koşan başka bir millet yoktur.

Bu duygu ve düşünce göğsümüzdeki imandan kaynaklanır. Ortadoğu'da, dünya siyaseti çok vahşi bir şekilde yaşanıyor. Bizlerde bu siyasetin merkezinde de Türkiye yer alıyor. Çok çetin mücadeleler içinden geçiyoruz. Geçtiğimiz gün 13 şehit verdik. Onlar kahramanca mücadele ettiler. Şehadet şerbetini içmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Sizler iyi ki varsınız sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.