Uşak

Uşak'ta trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

19:20 24 Haziran 2017 1 Yorum Var
Uşak'ta trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre öğle saatlerinde Barış Ünal'ın (33) kullandığı 68 DT 432 plakalı otomobil, Fatih mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi Erdemirler kavşağında Kenan Gezgiç (56) yönetimindeki 64 LC 039 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Ünal olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Betül Ünal ile diğer otomobilin sürücüsü Gezgiç ve eşi Bedriye Gezgiç (53) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


YORUMLAR

1 Yorum Var
  • gülüzar kacıra 6 yıl önce Şikayet Et
    Adıgeçen yolun projesini tamamen rezaletçe yapan göz göre göre insanların kaza geçirmesine sebebiyet veren bütün yetkilileri kınıyorum. Bir an önce o yolu tekrar gözden geçirmelerini ve deneme sürüşlerini kendilerinin yapmasını ondan sonra halkın hizmetine sunmasını istiyorum.Tamamen cahilce fikirsizce yapılan bir yol. Anayola çıkan tüm tali yollar daracık ve dönüşlerde kavis yok karşıdan gelenin şeridini ihlal ediyorsun bundan kaçış yok. kaç kez o yolda koca koca kamyonlarla burun buruna geldim. yaşam hakkımı alamaz bu yetkililer. bir an önce el atsınlar o yola. zaten ölümlü kazalar da olmaya başladı. vicdanınız rahat olmasın sayın yetkililer.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.