Uşak

Ramazan Bayramı

14:28 25 Haziran 2017
Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Uşak Valisi Ahmet Okur ile Belediye Başkanı Nurullah Cahan birer kutlama mesajı yayımladı.

Vali Okur, mesajında, ramazan ayını geride bırakıp bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek bayramların bizleri birbirimize yaklaştıran, küçüğü ve büyüğüyle sevindiğimiz, uzaktan yakından gelenlerle mutlu olduğumuz, yüzlerde tebessümün çoğaldığı müstesna günler olduğunu bildirdi.

İslam alemi olmak üzere tüm insanlığın barış ve huzuru için edilen duaların karşılık bulmasını temenni eden Vali Okur, " Bu ayda ibadet ve dua ile geçen günlerle birlikte, bayramda gerek ailede gerekse toplumun farklı kesimlerinde; muhtaç ve kimsesizlerle daha yakından ilgilenilmesi aramızdaki bağları daha da güçlendirecektir. Bizler tarih boyu sevgi ve hoşgörüyle kenetlenmiş, gücünü inancından ve kutsal değerlerinden almış, canını aziz vatan için feda etmiş şehitlerin evlatlarıyız. Dolayısıyla hiçbir hain girişimi bizi vatan ve milletimize bağlılığımızdan, bayrak ve bağımsızlığımıza olan tutkumuzdan vazgeçiremez. Böyle güzel bayram günlerinde diğer günlerden daha fazla kenetlenip, birlik ve beraberlik içinde olmamız bizi birbirimize düşürmek, ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere vereceğimiz en büyük cevaptır." ifadelerini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çekerek bayramın huzur ve güven içinde geçmesi dileğinde bulundu.

Dini bayramların toplumun tüm kesimleri tarafından aynı heyecan ve mutlulukla kutlandığını dile getiren Başkan Cahan, şunları bildirdi:

"Ramazan Bayramı'nın İslam coğrafyalarında barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bayramlar bizleri aynı duygu ve düşünceler etrafında toplayan, hasretleri kavuşmaya çeviren önemli zamanlardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.