Uşak

Uşak Valisi Demir:

14:30 19 Ekim 2017
Uşak Valisi Demir:

Uşak Valisi Salim Demir, öğrencilerin spor yapmasının derslerinde daha başarılı olmasını sağlayacağını belirtti.

Vali Demir, Gençlik Merkezinde okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, okullardaki spor faliyetlerinin arttırılması ve öğrencilerin spora yönlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Sporun hem fiziki hem de ruhsal anlamda çocukların gelişiminde önemli ölçüde katkı sağladığı belirten Demir, şunları söyledi:

"Öğrencilerimizi spora yönlendirmeliyiz, bu sayede derslerinde daha başarılı olacaklarına inanıyorum. İnsanların üzerinde sporun gerçek anlamıyla ilgili oluşan algıyı en üst seviyeye taşıyacağı kanaatindeyim. Toplumsal kalkınma top yekün gerçekleştirilen bir olaydır. Sporun kalkınmayı olumlu yönde destekleyici bir etkisi olduğunu düşünüyorum. İnsanlarımıza sporun gerçek değerini anlatmamız gerekiyor. Algıları olumlu yönde değiştirebilirsek spora olan ilgiyi ve spor yapma oranını yükselteceğimize inanıyorum."

Toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek ve okul müdürleri katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.