Uşak

AK Parti Uşak İl Başkanı Çakın:

19:18 10 Kasım 2017
AK Parti Uşak İl Başkanı Çakın:

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın pazar günü Uşak'a geleceğini söyledi.

Çakın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kongre süreciyle ilgili bilgi verdi. Banaz, Eşme, Karahallı, Ulubey ilçelerinin kongrelerinin tamamlandığını pazar günü ise merkez ilçe kongresinin Bakan Arslan'ın katılımıyla yapılacağını ifade etti.

Bakan Arslan'ın kongrenin ardından Ulubey ilçesinde İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi ile Uşak Çevre Yolu için kurulan şantiyelerde incelemelerde bulunacağını aktaran Çakın, şunları söyledi:

"Sayın bakanımızı kentimizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Bilindiği gibi AK Parti hükumetleri karayolu, demiryolu ve havayolu ulaşımında önemli projeleri hayata geçirdi. Karayolunda sadece 25 bin kilometre bölünmüş yol yapıldı. Sadece ulaşımda değil haberleşmede büyük atılımlar yapıldı. Artık kendi uydumuzu yapabilecek güçteyiz. Sayın bakanımız kentimize geldiğinde elbet bazı müjdeler verecektir, tüm hemşehrilerimizi kongreye davet ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.