Uşak

Taşeron işçilerin kadro başvuruları

12:59 06 Ocak 2018
Taşeron işçilerin kadro başvuruları

Uşak İl Özel İdaresi’nde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçiş müracaatları, düzenlenen törenle başladı.

Uşak İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, Uşak Valisi Salim Demir, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Yavuz Yaşa, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel, Sosyal Güvenlik İl Müdürü İbrahim Öztürk, birim müdürleri ve taşeron işçiler katıldı.

Törende konuşan Vali Demir, çalışma hayatında önemli bir mesele olarak gündemi meşgul eden taşeron işçi meselesinin çözümlenerek Türkiye Cumhuriyeti devletinin sosyal bir hukuk devleti olarak bir kez daha büyük devlet olduğunu gösterdiğini ifade etti.

İşçileri kutlayan Demir, şunları kaydetti:

"Bizim devlet anlayışımızda ve hizmet anlayışımızda hizmetler halka yapılır ancak Hak için yapılır. Dolayısıyla hakka hizmet için halka hizmet eden bir anlayışını şu anda devletimizi yönetenler ve hükumetimiz bu vesileyle göstermiş oldu. Büyük devletler büyük hizmetlere layıktırlar. Dolayısıyla bizlere düşen de bugünden sonra önceden olduğu gibi nasıl güzel hizmetler yapıyorsak bundan sonra daha iyisini yaparak, devletimize milletimize ülkemize el birliği ile işbirliği ile gönül birliği ile hizmet etmeye devam edeceğiz."

Milletvekili Tunç ise, yaptığı konuşmada hükumetin verdiği her sözü tuttuğunu ve taşeron sorununu çözdüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından Uşak İl Özel İdaresinde çalışan 125 taşeron işçi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan 34 temizlik ve güvenlik personelinin başvuruları alındı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.