Uşak

Nevruz Bayramı kutlanıyor

18:00 21 Mart 2018
Nevruz Bayramı kutlanıyor

Uşak Valisi Salim Demir, Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Demir, mesajında, Türk milletinin yeryüzünde barış ve huzurun güvencesi olduğunu belirterek, baharın başlangıcı nevruzun Orta Asya’dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada coşkuyla kutlandığına dikkat çekti.

Nevruzun baharın, yeni başlangıçların, ümidin, birlik ve kardeşliğin bayramı olduğunu aktaran Vali Demir, "Bir bayram havasında yaşanan Nevruz’un, temsil ettiği değerlere ve ruhuna uygun şekilde kutlanması, dostlarımızla bulunduğumuzda, dünyayı yaşanmaz hale getirmeye çalışanlara karşı ne kadar güçlü olduğumuzu da göstermesi açısından önemlidir." ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Vali Demir, mesajında şunları kaydetti:

"Rengarenk çiçekleriyle baharı müjdeleyen Nevruz, aynı kültürel değerlerin mensupları olarak bağlarımızı ve dayanışmamızı pekiştirmemize vesile olacaktır.

Gerek şehit kanlarıyla sulanmış mukaddes topraklarımızda gerekse bölgemizde, Nevruz gibi birleştirici, bir kültürel değere sahip oluşumuz ve bu vesilesiyle birlik ve beraberlik içinde bulunuşumuz, içinde yaşadığımız coğrafyayı karıştırmak, kardeşi kardeşe düşürmek için türlü tezgahlar kuranlara karşı göstereceğimiz asil bir duruş olacaktır.

Devletine bağlı, milli birlik ve beraberlik duygusuna sahip, tüm vatandaşlarımızın nevruzunu kutluyor, asil milletimizle dünyanın farklı yerlerinde yaşayan tüm kardeşlerimiz için iyiliklere vesile olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.