Uşak

Uşak Belediyesinden oyuncak kampanyası

13:36 21 Nisan 2018
Uşak Belediyesinden oyuncak kampanyası

Uşak Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak kampanyası başlatıldı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak "23 Nisan'da Bütün Çocuklar Sevinsin" sloganıyla ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak kampanyası başlattıklarını belirtti.

Cahan, oyuncakların Uşak Belediyesi, Tiritoğlu Parkı Çayzade, Atapark Çayzade ve Dörtyol Belediye Sosyal Tesisi David People'da kurulacak stantlarda toplanacağını ve ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacağını ifade etti.

Kampanya kapsamında vatandaşların kullanılmış veya kullanılmamış oyuncakları belirtilen adreslere teslim edebileceklerini kaydeden Cahan, "Uşak halkı, her zamana ihtiyaç sahibi insanların yanında olmuştur. Bu kampanya, çocuklarımıza paylaşma duygusunu, merhameti aşılamak için güzel bir fırsat oldu. Tozlu raflar arasında sıkışıp kalan ve hatıra olarak sakladığımız oyuncaklar bir çocuğumuzu mutlu etsin istedik. Çünkü oyuncaklar çocukların ellerinde anlamlı. Bizler vasıtasıyla 23 Nisan'da bu güzel kampanya ile tüm çocuklar sevinecek. Kampanyada emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve duyarlı Uşak halkına şimdiden teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.