Uşak

Vali Demir, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

14:02 16 Haziran 2018
Vali Demir, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

Uşak Valisi Salim Demir, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Vali Demir ve eşi Nezahat Demir ile şehit Jandarma Er İsmail Çetin, şehit Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın aileleri ile gaziler Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Kaçar ve Piyade Uzman Çavuş Mevlüt Topasan'ı evlerinde ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerinde şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Demir, şehitlik mertebesinin peygamberlik mertebesinden sonra gelen en yüksek mertebe olduğunu ifade etti.

Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Demir, "Vatan uğruna, canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri devletimize ve bizlere bıraktıkları kutsal birer emanettir. Bu emanete her zaman sahip çıkacağız. Ramazan Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bayramını kutluyorum. Bu bayramın ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna vesile olmasını diliyorum." dedi.

Vali Demir'e İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Mustafa Akyer, İl Müftüsü Eyüp Baldemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.