Uşak

Uşak Üniversitesi Tanıtım Günleri başladı

13:56 02 Ağustos 2018
Uşak Üniversitesi Tanıtım Günleri başladı

Uşak Üniversitesinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) başarılı olan adaylara yönelik üniversite tanıtım günleri başlatıldı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, yaptığı yazılı açıklamada YKS'de başarı olan adaylara yönelik düzenlenen Uşak Üniversitesi Tanıtım Günleri etkinliğine tercih yapacak tüm adayları davet etti.

Bir Eylül Yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte adayların Uşak Üniversitesi ile ilgili tüm bilgilere ulaşabileceğini belirten Savaş, adaylara her türlü desteği verdiklerini belirtti.

Savaş, Uşak Üniversitesinin gelişimini hızla sürdürdüğüne işaret ederek, şunları kaydetti:

"Üniversite ve bölümlerin iyi tanınması öğrencilerin doğru tercih yapmalarına imkan verecektir. Bu bağlamda öğrenciler ve aileleri, tercihlerin yapıldığı son güne kadar Uşak Üniversitesi tanıtım ve bilgilendirme standını gezerek, tercih etmeyi düşündükleri bölüm, programlar ve fiziki imkanlar hakkında bilgi alabilecek, öğretim elemanları ile görüşebilecek ve kafalarındaki sorulara cevap bulabilecekler. Üniversitemiz yeni kurulan bir üniversite olmakla birlikte hızlı bir şeklide gelişmekte, sadece alanında söz sahibi ve nitelikli öğrenciler yetiştirmekle kalmıyor aynı zamanda yapmış olduğu çalışmalarla Uşak’ın, bölgenin ve ülkemizin de kalkınmasına katkı sağlıyor. Tüm adayları üniversitemize davet ediyorum"

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.