Uşak

Uşak'ta ZEKA projeleri tanıtıldı

15:18 02 Ağustos 2018
Uşak'ta ZEKA projeleri tanıtıldı

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2018 Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan projeler düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Valilik toplantı salonunda Uşak Valisi Salim Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim Kandemir, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı İbrahim Karahallı, Esnaf ve Sanatlarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, firmaların temsilcileri ve ilgili kurumların müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Demir, 2018 yılı proje teklif çağrıları kapsamında geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren 4 firmanın hibe desteği almaya hak kazandığını söyledi.

Uşak'ta daha fazla proje üretmek istediklerini aktaran Vali Demir, "Nüfus büyüklüğüne göre baktığımız zaman ilimiz başarılı bulunan projeler bakımından Afyon, Kütahya, Manisa illeri arasında birinci durumda. Ancak daha da iyi olmak için bundan önceki proje çağrılarında olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Elbette daha çok üreteceğiz, ancak unutmamalı ki asıl önemli olan kaliteli ve markalı ürünler üretmektir. Kaliteli ürün üretildiğinde, hem başarı kalıcı olacaktır, hem de katma değeri çok çok daha fazla olacaktır. İşte bu proje çalışmalarıyla ürünlerimizin kalitesini arttırıp, pazarlama yelpazesini de genişletmiş olacağız." diye konuştu.

Vali Demir'in konuşmasının ardından ZEKA Uşak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Tekeli, başarılı bulunan projelerle ilgili sunum yaptı.

Hibe desteği almaya hak kazanan firma yetkilileri, projelerle ilgili bilgi verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.