Uşak

"Türkiye ekonomi üzerinde oynanan kirli tezgahı yıkacak"

12:33 13 Ağustos 2018
"Türkiye ekonomi üzerinde oynanan kirli tezgahı yıkacak"

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, karanlık güç odakları ve Türkiye’deki maşalarının, döviz üzerinden endişe yaratmayı ve zarar vermeyi amaçladıklarını belirterek, Türkiye'nin ekonomi üzerinde oynanan kirli tezgahı yıkacağını kaydetti.

Çakın, yaptığı yazılı açıklamada, her alanda güçlenen Türkiye'nin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan yeni ekonomik model ile yoluna devam edeceğini belirtti.

Son dönemlerde kurda yaşanan dalgalanmaların ilerleyen günlerde son bulacağını, kurdaki dalgalanmaların dış kaynaklı olduğunu ifade eden Çakın, şunları kaydetti:

"Karanlık güç odakları ve Türkiye’deki maşaları, ellerindeki son kozları oynamaya başladılar ve döviz üzerinden milletimize endişe vermeye ve hükümetimize zarar vermeyi amaçlıyorlar. Şu anda döviz üzerinde oynanan oyun mevcut hükümetimizin ve liderimizin yıkılması üzerinedir. Şükürler olsun ki ferasetli Türk milleti, bu hainliklerin ve karanlık planların farkındadır. "Türkiye ekonomi üzerinde oynanan kirli tezgahı yıkacak. Yeni ekonomik programın başarılı ve ehil isimler tarafından hazırlandığını görüyor ve bunun piyasalara olumlu etki yapacağını düşünüyorum. Yeni ekonomik programın etkileri ilerleyen günlerde etkisini göstermeye başlayacaktır ve kurda denge de kademeli olarak sağlanacaktır. Türkiye’nin bir üst lige çıkacağından ve önündeki 2023 hedeflerine ulaşacağından milletimizin hiçbir şüphesi olmasın."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.