Uşak

12 yaşındaki kayıp kız bakın nerede bulundu!

09:39 29 Ekim 2018 5 Yorum Var
12 yaşındaki kayıp kız bakın nerede bulundu!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bayram kutlamalarında gittiğini belirterek evden ayrılan 12 yaşındaki kız çocuğu Uşak’ta bulundu.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Sedat Baran Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Rüya Tayranoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine katılmak için evden çıktı. Küçük çocuğun evine dönmemesi ve kendisinden bir daha haber alınmaması üzerine ailesi polis ekiplerine haber verdi. 

Minik Rüya’nın bulunması için Çorum’dan uzman ekip çağırılırken tüm il emniyet müdürlükleri de bilgilendirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda minik Rüya 15 saat sonra Uşak’ın Banaz ilçesinde uygulama noktasında bulundu. 
Minik Rüya’nın ailesinin çocuklarını Sungurlu’ya getirmek üzere yola çıktığı öğrenildi. 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağ salim bulunmuş çok şükür
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kız dün buradaydı Banaz devlet Hastanesi'ne bulmuştuk
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Numan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya saplantisidir.. turkiyede facebook instigram vs gibi sosyal medyalar yasaklansin... ne aile ahlaki kaldi ne de cocuklar uzerinde anne babanin hakimiyeti kaldi...turk toplumunun aile ahlakini bu sosyal medyalar ile cokertmeyi basardilar... evli kadinlar kocalarina ihanet ediyor. Evli erkekler karilarina ihamet ediyor sonra cinayetler cikiyor... anne ve babalar evlatlarini dedektif gibi izlemelidir
    Cevapla
  • kürtpolis 5 yıl önce Şikayet Et
    29 ekim icin dün mü çıkmış yola 15 saat sonra bulunduğuna göre
    Cevapla
  • Asdf 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna benzer haberler bazen görüyor Neden bu çocuklar başka bir yere gidiyor, yada evden mi kaçıyor, Lütfen bu soruların cevabını haber ekipleri sorgulasin. Buradan herkes e soruyorum neden bu çocuklar başka bir yere haber vermeden gidiyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.