Uşak

AK Parti Banaz Belediye Başkanı Arpacı projelerini anlattı

16:38 11 Şubat 2019
AK Parti Banaz Belediye Başkanı Arpacı projelerini anlattı

Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, yeni dönemde ilçenin sorunlarının çözümü için önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Banaz Kültür Sarayı'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Arpacı, görev süresince gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.

Partisiyle koordineli hazırladığı projelerle ilçeye önemli yatırımların yapıldığını aktaran Arpacı, yeniden seçilmesi halinde mevcut yatırımların kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi.

Hamamboğazı Termal Tesisi'nin kısa süre içinde hizmete gireceğini hatırlatan Arpacı, şunları kaydetti:

"İlçeye doğal gazı getirdik, TOKİ konutları projesi de bizim sayemizde hayat buldu. Şehir hamamı, yollar, parklar ve sosyal tesislerin yapımını gerçekleştirdik. Banaz Organize Sanayi Bölgesi için yer tespitini yaptık. İnşallah yeni dönemde ilçenin sorunlarının çözümü için önemli projeleri hayata geçirmiş olacağız. Önümüzdeki dönemde ilçeye gençlik merkezi kazandıracağız, şehir müzesi projesinin hayata geçeceğiz. Hamamboğazı'na 200 yataklı otel yapacağız. Yeni belediye hizmet binası ve otogarı da yapmış olacağız. Bunun yanı sıra sebze hali, kapalı pazar yeri, itfaiye binası gibi projelerimiz de var."

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ile İsmail Güneş de hükümetin kente yatırımlarını anlattı, yerel seçimlerde daha çok çalışmaları gerektiğini ifade ettiler.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.