Seçimlerde yüzde yüz oy aldı

Kuzey Kore'de devlet ajansı KCNA'dan yapılan açıklamada genç lider Kim Jong-Un'un seçimlerden yüzde yüz oy aldığı ifade edildi.

Seçimlerde yüzde yüz oy aldı
Seçimlerde yüzde yüz oy aldı
GİRİŞ 10.03.2014 10:48 GÜNCELLEME 10.03.2014 14:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Halkın tümünün oyunu alan Kim, böylece milletvekili olarak mecliste yer alacak. Devletin resmi haber ajansı KCNA'dan yapılan açıklamada ayrıca ülkesini istikrarlı bir şekilde yöneten Kim'in aldığı oy ile halkın kendisini ne kadar sevdiği ve güvendiği ifade edildi. Genç lider Kim, 2011 yılında ölen babası Kim Jong-İl'in yerine göreve gelmişti. Kuzey Kore'de 5 yılda bir yapılan seçimlerde kağıt üzerinde sadece onaylıyorum ve onaylamıyorum ibareleri yer alıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • vecdet kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    chp diktatür görmek istiyorsabence bunu görmesi gerek başbakana yapmadığınız kalmadı bide utanmadan diktatür diyor ben başbakana diktatür diyenin aklındanşüpe ederim. chp uyu mezarın hazırlanıyor 30 marta gömülecen sandığa umarım cıkmasın
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP 'LİLER BU SAÇ MODELİNİ UYGULAYABİLİRLER.. İsmet paşa sağ olsaydı hemen uyardı.
    Cevapla
  • oğuz g 10 yıl önce Şikayet Et
    yorum. hakkaten ya bizim komünistleri verek gitsin oraya, ordanda eli ayağı düzgün molotofla devrim yapmaya çalışmayan insanlığa saygılı en başta kendine saygılı üretken gençleri alsak., çok mu zor bu dediklerim =)
    Cevapla
  • huseyin arslan 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki sosyalistlere esedcilere kapak olsun.... Bu zihniyetin demokrasisi bu işte.... Allah AKP yönetimini başımızdan eksik etmesin yoksa vah halimize...
    Cevapla
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör Arayan Yerli Satılmışlar!. Kafanızı kumdan çıkarın da gözleriniz diktatör görsün. O kadar cesaretiniz varsa Kuzey Kore'ye gidin ve oradaki diktatöre "Diktatör" deyin bakalım başınaza neler geliyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı