Kayıp uçakla ilgili şoke eden iddia

Malezya'nın Başkenti Kulala Lumpur'dan Pekin'e giderken radardan kaybolan ve bir haftadır haber alınamayan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının kaçırıldığı iddia edildi.

Kayıp uçakla ilgili şoke eden iddia
Kayıp uçakla ilgili şoke eden iddia
GİRİŞ 15.03.2014 08:52 GÜNCELLEME 15.03.2014 08:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Malezya hükümetinden bir yetkili, uçağı araştıranların vardıkları sonuca göre, uçaktaki bir pilotun ya da iyi uçuş tecrübesi olan birden fazla kişinin söz konusu uçağı kaçırdığını söyledi.

Araştırmaya katılan aynı yetkili, uçağın nereye götürüldüğü ya da kaçırılma nedeni konusunda bir bilgi olmadığını da belirtti.

Medyaya konuşma yetkisi olmadığını söyleyen ve adının açıklanmasını istemeyen yetkili, uçağın kaçırılmasının artık bir teori değil, kesin olduğunu da vurguladı.

Malezyalı yetkililer daha önce de, radar verilerine göre, söz konusu uçağın geri geldiği ve Pekin'e giderken rotasını Malezya yarımadasının batısına çevirmiş olabileceğini söylemişti.

YORUMLAR 4
  • alihsan paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    kaptanlar yok çapkınmış yok neymiş diyorlar. pilotaj hatası mı kilotaj hatası mı ?
    Cevapla
  • mehmet şerif yüksel 10 yıl önce Şikayet Et
    Kaçırılma ihtimalini aklından geçiren insanın beyninde kusur ararım. 1 haftadır uçak ortada yok herhangi bir ülkeden açıklama yok bu uçak kaçırıldıysa yakıtsızmı uçuyor radardan kaybolduğu yerden en az 200 km lik alanda arayacan bunudamı biz söyleyelim
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    2. MUHSİN YAZICIOĞLU VAKASI MI .... ORADADA HELİKOPTER YERİ BELLİ İKEN KARANLIK ODAKLAR TARAFINDAN DÜŞÜRÜLMÜŞ ve HALA NET BİR AÇIKLAMA YOK ...!
    Cevapla
  • mehmet ay 10 yıl önce Şikayet Et
    şaka mı bu . koskoca uçak nasıl kaçırılır ? okyanusun kilometrelerce dibinde ki uçak bulunuyor da şu uçak nasıl bulunamıyor ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu