13 yıl sonra hafızası yerine geldi ve...

Çin'de bir tren istasyonunda 13 yıl önce annesini kaybeden ve yaşadığı korku ile kısmi hafıza kaybı yaşayarak aile bireylerinin adını unutan Wen Min, 13 yıl sonra bir anda babasının adını hatırlayınca aileyle yeniden bir araya geldi.

13 yıl sonra hafızası yerine geldi ve...
13 yıl sonra hafızası yerine geldi ve...
GİRİŞ 21.04.2014 11:18 GÜNCELLEME 21.04.2014 11:18

Yıllar sonra bir araya gelen aile bireylerinin buluşması duygusal anlara sahne olurken 13 yılın ardından kızını bulan acılı anne, “Tanrıya şükürler olsun ki seni buldum. Seni kaybettikten sonra hiç uyuyamadım” dedi. Gözyaşları içinde kızına sarılan anne, “Şimdi buradasın. Uzun süre seni aradık fakat bulamadık. Seni çok özledim” dedi. Uzun yıllar sonra ailesini bulan Wen ise “O sıralar çok korkmuştum. Anneme bağırdım fakat bana cevap vermemişti. Aradan geçen yıllar boyunca anne ve babamı daha fazla özlemeye başlamıştım” dedi.

Anne ve babasıyla buluştuktan sonra başından geçenleri de anlatan Wen, 2001 yılında 16 yaşında olduğu sırada annesini kaybetmesi sonrası onu saatlerce aradığını ama bulamadığını belirtti. O anda yaşadığı korku ile aile bireylerinin adını ve onlar hakkındaki bilgileri unuttuğunu kaydeden Wen, 3 gün boyunca aç gezdiğini ve sonra bölgede çalışan inşaat çalışanlarının yardımı ile karnını doyurduğunu belirtti. Daha sonra işçiler ile Jiangsu kentine gittiğini belirten Wen, burada Gao Mingguo adlı bir adamla evlendiğini kaydetti. Aradan yıllar geçmesinden sonra bir gün aniden babasının adını hatırladığını belirten Wen, olayı hemen eşine anlattığını bildirdi. Wen daha sonra eşi Gao'nun, polis merkezine giderek durumu anlattığını ve polislerin babasının adını aramaya başladıklarını belirtti. İnternette yapılan arama sonrası babasının adı ‘Wen Yuejin'in' Zhozhou kentindeki polis merkezinde çıktığını kaydeden Wen, incelemeler sonrası ailenin anne ve babası olduğunun anlaşıldığını belirtti.

Yapılan tüm araştırmalar sonucunda Wen ve ailesi Nanjing kentinde gözyaşları içerisinde kentinde bir araya geldi. Annesi, babası ve erkek kardeşine doyasıya sarılan Wen, erkek kardeşi için, “Görünüşü hiç değişmemiş. Gözleri aynı benimkilere benziyor” yorumunda bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum